Uhapšen manijak koji je prepadao decu i žene u Nišu: Skidao gaće, pokazivao im polni organ, a brani se da je bio pijan (FOTO)

Najveći doprinos hvatanju nastranog Nišlije dala je G. M. koja ga je fotografisala u autobusu nakon što ga je uočila da dodiruje devojčice, što je policiji omogućilo da ga identifikuje

  • 0

Niška policija uhapsila je danas B. Č. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, jer je unazad tri meseca u okolini OŠ "Car Konstantin" onanisao pred prolaznicima, uključujući i đake ove obrazovne ustanove.

Manijaka je prva prijavila Nišlijka G. M. koja stanuje u blizini jer ga je svakodnevno viđala ispred zgrade u kojoj živi, a on je bio toliko drzak da joj je pretio nakon što ga je izgrdila zbog perverznog ponašanja. U kampanju za njegovo otkrivanje uključili su se i roditelji učenika OŠ "Car Konstantin" koji su posredstvom društvenih mreža apelovali na oprez i zaštitu dece.

Međutim, najveći doprinos hvatanju nastranog Nišlije dala je G. M. koja ga je fotografisala u autobusu nakon što ga je uočila da dodiruje devojčice, što je policiji omogućilo da ga identifikuje.

Nišlijka G. M. je muškarca slikala u autobusu, Foto: Telegraf

G. M. je posvedočila pred policijom da je perverznjak stalno išao spuštenih pantalona, da je onanisao te da joj je jednom prilikom kazao: "Nikad nisam video p…, prijeb… mi se!"

Majka jednog deteta, koja ga je uočila u blizini potvrdila je da je držao polni organ i vikao: "Gde ste devojčice?"

Manijak je vijao i majku jednog đaka koja je novinarima ispričala da joj je, dok je jurio, vikao: "Mac, mac, dođi ovamo!"

Kako saznajemo, osumnjičeni je pred istražnim organima negirao delo koje mu se stavlja na teret.

U policiji se branio pijanstvom, Foto: Telegraf

- On je tvrdio da ima običaj da se napije i da tada ne zna šta radi. Takođe, kazao je da zbog alkohola često mokri, pa da je zato viđan sa otkopčanim pantalonama – kažu naši sagovornici iz istrage.

ODBRANA PALA U VODU KAD SU GA PREPOZNALI

Međutim, njegove žrtve su ga prepoznale, pa mu je odbrana pala u vodu. Kako saznajemo B. Č. je oženjen i živi u selu u okolini Niške Banje. Njemu je određeno zadržavanje nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Polno uznemiravanje uvedeno je izmenama Krivičnog zakonika od 1. juna prošle godine. Za ovo delo, ukoliko je učinjeno prema maloletnicima, što je ovde slučaj, propisana je kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA