≫ 

"Nasapunjao mi je glavu šamponom da ništa ne vidim, a onda me silovao": Podignuta optužnica protiv umobolnog oca iz Knjaževca

Dečak (13) je pokušao da se ubije posle obljube, a prvi put je silovan sa 11 godina

  • 7

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu  protiv B. V. (45) iz okoline Knjaževca zbog sumnje da je silovao rođenog sina. On se tereti da je u više navrata od 2015. do 2016. obljubio svog maloletnog sina, koji sada ima 13 godina.

Do pre izvesnog vremena, sin je ćutao o svemu, ali je onda sve ispričao jednoj osobi koja je jezivu priču sina prijavila policiji. B. V. je razveden, a sin živi sa majkom u Knjaževcu. Kod oca je odlazio u posetu.

Za slučaj se saznalo 2017. godine kada je dečak u školu poneo nož i pokušao da se ubije u školskom dvorištuMališani su videli kako drži nož u ruci i pozvali nastavnike koji su mu oduzeli sečivo. Školski psiholog je odmah razgovarao s njim, kao i službenici Centra za socijalni rad u Knjaževcu. Dečak je tada ispričao da ga je tata neprekidno tukao i da ga je navodno više puta silovao u kupatilu dok ga kupao. Požalio se tada da ne želi da živi s njim.

- Prvi put se to desilo kada sam imao 11 godina - ispričao je dečak u istrazi.

- Hteo sam da se kupam, kada je otac došao u donjem vešu. Na glavu mi je stavio previše šampona, naredivši mi da otvorim usta i oči. Penu nisam mogao da pljunem, a oči su me pekle od nje. Onda me je okrenuo i silovao me -  ispričao je ovaj zlostavljani dečak.

Posle incidenta, ocu je sudski zabranjen pristup vanbračnoj supruzi i sinu dok je istovremeno trajala istraga.

Otac je prema optužnici u nekoliko navrata u kupatilu silovao sina Foto: Pixabay.com

Posle pokušaja samoubistva, majka i sin su smešteni u Sigurnu kuću u Nišu gde su proveli mesec dana. Odatle su se vratili u Knjaževac, gde ih je primio stric dečakove majke. Meštani kažu da su majka i sin živeli sa ocem monstrumom u knjaževačkom selu i da su trpeli neviđenu torturu.

- Poznajemo B. V. kao neviđenog nasilnika. Tukao je mališana, bukvalno od kako je dete prohodalo. Dečak nam je pokazivao tragove kaiša po butinama i telu, a to se događali iz godine u godinu. Tukao je i suprugu koja je uvek bezuspešno pokušavala da odbrani mališana. Udarao ga je motikama i to često po glavi - pričaju meštani iz sela.

- Imala sam strašne modrice po telu, a celu baštu mi je isprskao "totalom", otrovnim sredstvom, koje sve biljke uništava u korenu. U svađi je sa mnogima u selu. Nezgodan je čovek i mnogi ga se plaše - priča starica.

Majka dečaka, ne radi nigde i živi od socijalne pomoći.

VIDEO: Srbin pao u Hrvatskoj: U krovu hladnjače pronađeno oko 280 kg marihuane

(Z. A./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    9. novembar 2018 | 18:56

    Metak u čelo!

  • %&%

    9. novembar 2018 | 17:53

    Da li za ovakvo ponašanje ima adekvatna kazna?!!?

  • Kovek gordo zvuči

    9. novembar 2018 | 15:24

    on je samo nezgodana a čovek nije. Treba zakonom ukinuti naziv čovek za neke pojedince.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA