≫ 

Detalji nasilja u paraćinskom selu: Maloletni dečaci prepuni modrica i podliva, otac ih tukao gole u podrumu

Supruga i sinovi osumnjičenog utočište su našli kod bake, koja je primetila da su zlostavljani i odmah reagovala

  • 7

Policija je posle dvodnevne potere, u selu Mirilovac kod Paraćina, uhapsila S. P. (36), pod sumnjom da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Komšije kažu da je tukao suprugu i dvojicu sinova, starih sedam i devet godina. Navodno ih je batinao gole u podrumu kuće, potom ih poslao kod babe, a on pobegao sa ćerkom (3).

Supruga i sinovi osumnjičenog utočište su našli kod bake, koja je primetila da su zlostavljani i odmah reagovala.

- Dečaci su došli kod mene, vidno uznemireni. Videla sam da nešto nije u redu. Rekla sam im da sednu na krevet, ali oni su to jedva uradili. Krivili su leđa i jedva su sedeli. Pitala sam šta im je, rekli su da nije ništa, ali sam onda uzela da sama pogledam šta je sa decom. Imala sam šta i da vidim. Masnice, modrice, podlivi svuda po leđima i po nogama. Odmah sam pozvala taksi i otišli smo kod lekara - priča u suzama Ankica Berić, tašta osumnjičenog nasilnika za Blic.

Sinove je navodno skinuo gole i tukao, Foto-ilustracija: Profimedia

Ona, takođe, kaže da su i suprug i ona bili protiv veze njihove ćerke sa S. P. od samog početka, ali da je "mladost ludost" i da nisu mogli da dete odvoje od njega, koji ju je tako povredio.

NIKO NE PRIČA SA PORODICOM NASILNIKA

- Troje zlatne dece, divne, ali ne vredi. Sa sobom je poveo trogodišnju ćerku, Bogu hvala da je dete dobro. Ništa od toga neće da bude, imaju para, pa, tako će sve i da prođe. Moja ćerka kaže da će ga definitivno ostaviti, ne znam, videćemo. Nadam se da će biti tako - dodaje ona.

Njen suprug, deda dece nije hteo da govori, rekao je kratko da je jako nervozan i da ne može ništa da kaže.

Meštani Mirilovca nerado govore o porodici nasilnika. Uglavnom niko sa njima ne razgovora, a komšije nemaju lepe reči ni za majku osumnjičenog.

Komšije nemaju lepe reči za nasilnika, ali ni za njegovu majku, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

NAVODNO ROBIJAO ZA UBISTVO TETKE

- Ništa nemam dobro da kažem. Ta ženica je dobra i fina, jadnica ko zna šta je sve pretrpela, ali on je dugo bio na izdržavanju zatvorske kazne, navodno zbog ubistva tetke. Opak i naprasit, veoma negativan, a nemamo dobro mišljenje ni o njegovoj majci. Ni sa kim nisu u dobrim odnosima - kaže komšinica.

ŽENI POLOMIO NOS

Prema nezvaničnim informacijama, S. P. se dva dana skrivao sa trogodišnjom ćerkicom u selu Mijatovac, posle čega ga je policija našla.

- Žena ima polomljen nos od udaraca. Celo selo priča da je decu tukao gole u podrumu, svi smo u šoku. Čudno je da niko ništa nije čuo, niti prijavio. A ako su čuli, a ćutali, to neka ide na njihovu dušu. Tako malu decu tući toliko i skidati gole, ja to nisam čuo u svom životu - kaže za Blic komšija, koji, takođe, insistira da ostane anoniman iz straha od uhapšenog.

S. P. se nalazi u pritvoru, određena mu je mera zadržavanja do 48 sati, a zlostavljana žena T. P. sa decom je sklonjena na sigurno. U Centru za socijalni rad u Paraćinu niko nije želeo da govori o ovom slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac

    9. novembar 2018 | 23:17

    A slika monstruma? Da mi komsije vidimo ko je i kod koga se skrivao u Mijatovcu?!

  • Nn

    10. novembar 2018 | 11:01

    E zalosti ,i ta deca jadna !! Strah me samo da nit policija nit Centar nece ni tu nista pomoci ! Njemu bi trebala kazna od najmanhe 10,15 god,da se deca oporave i stasaju da im ne moze vise nista .

  • Robert

    10. novembar 2018 | 08:55

    Kazniti ga sa jedno 3 godina zatvora lezanje, i psihijatrijsko lecenje. Sudske troskove i odstetu za nasilje da plati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA