Znam da me čekaš i ne daš da to bude brzo: Verenica policajca iz Čelareva napisala potresnu poruku uoči njegove sahrane (FOTO)

- Moj anđeo, moj ponos, moja ljubav, moje srce i moj ceo svet - napisala je verenica na Fejsbuku

  • 8

Policajac Veljko Ilijić (27) iz Čelareva, koji poginuo na putu Gložan - Čelarevo kada je sleteo kolima s puta, danas je sahranjen na lokalnom groblju, piše Kurir.

Ilijić je trebalo uskoro da se oženi verenicom Milenom, a ona je uoči njegove sahrane napisala potresnu poruku ispod fotografija na kojima su njen verenik i njihove burme.

- Otišao je među anđele prerano, al' odneće sa sobom nešto što je uskoro trebalo da kupimo za našu svadbu, moj anđeo, moj ponos, moja ljubav, moje srce i moj ceo svet, svoju nosiš sa sobom da ti je stavim na prst kad dođem kod tebe, znam da me čekaš i ne daš da to bude brzo, al' kad bude biće, ja sa svojom dolazim tad, znaj da sam tvoja i ničija kao i ti moj i ničiji - napisala je ona.

Veljko Ilijić, Foto: Facebook

Ilijić je radio u policijskoj stanici u Beočinu, a kobne večeri je bio kod kuma, sa čijim je bratom krenuo do benzinske pumpe po gorivo. Kako se nezvanično saznaje, on je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, a zatim udario u drvo.

Meštani Čelareva sa nevericom su primili vest o njegovoj smrti i za njega su imali samo reči hvale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    10. novembar 2018 | 01:42

    С'обзиром на шта личи ауто после несреће, права је срећа да није неког недужног убио. Вероватно ће као и о Дарку Лазићу, кренути хвалоспеви али сви ти добри људи који дивљају на путу су потенцијалне убице. Нека гину слободно али нека никог другог не угрожавају.

  • MIKI

    10. novembar 2018 | 09:19

    ŚTETETA.JOS JEDAN MLADI ŽIVOT ODE,ZAŚTO DECO???TUGA DO NEBA,NAJ ISKRENIJE SAUČEŚĆE.

  • Sale1971

    10. novembar 2018 | 09:32

    Poznajem Iliju Dukića,izuzetno dobar i ne iskvaren momak,kaže u oči svakom autoritetu šta nije u pravu,iskreno se nadam da će se oporaviti,jer mi je izuzetno drag lik.Eto jedna nepromišljenost i tren koji se ne može vratiti...Iskreno saučešće porodici poginulog policajca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA