Oglasio se vozač tramvaja koji je u Resavskoj skliznuo sa šina i usmrtio pešaka

Nešto ranije dana uhapšen je vozač automobila za kog se veruje da je skrivio ovu nesreću

  • 7

U stravičnoj nesreći koji se dogodila u Resavskoj ulici nastradao je kao pešak Slaviša Tešić (42)Nesrećni muškarac izgubio je život nakon sudara tramvaja i auta marke "dačija logan". Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece. Posle nesreće se oglasio i vozač tramvaja koji se prijateljima i kolegama zahvalio na brizi. 

- Hvala svima na brizi i saosećanju, generalno sam ok, osim posekotina i ugruvanosti - napisao je on u Fejsbuk grupi koja okuplja vozače tramvaja.

Kolege su mu slale poruke podrške i poželele mu brz oporavak.

Zoranov status, Foto: Facebook/Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje

Prema prvim  informacijama, do nezapamćene nesreće je došlo kada je automobil "dačia logan" prošao na crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja. Od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina i udario u drvo.

Slaviša Tešić, pešak koji se zadesio na mestu nesreće, poginuo je kada je tramvaj skliznuo sa šina. Tešić je rodom iz Doboja, a živeo je u Beogradu gde je radio za slovenačku firmu. Završio je ugostiteljsku školu.

Udes u Resavskoj, Foto: Telegraf.rs

Bio je oženjen, a sudeći po fotografijama koje je postavljao na svoj Fejsbuk profil, imao je dvoje dece.

Povređeni su vozači automobila i tramvaja i još tri putnika. Među povređenima je i jedna trudnica koja je zadobila povredu kičme, a tokom dana je uhapšen vozač "dačije".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    12. novembar 2018 | 23:00

    A Logan je isao 120km/h Krunskom!?

  • kiza

    13. novembar 2018 | 12:09

    Zivim na uglu D. Stefana i Dzordza Vasingtona....najmanje dve trecine autobusa i tramvaja tu prolazi na zuta a u vecini slucajeva i na crvena svetla...Sinoc me umalo tramvaj nije udario,kada je na debelo crveno prosao,nizbrdo prema Baj.pijaci(vreme 21:30),a vozac sa sve telefonom u ruci,trepnuo nije...

  • komentar

    13. novembar 2018 | 05:45

    Kako je moguce da je tramvaj koji je isao uzbrdo izleteo sa sina i dosao do zgrade preko trotara a auto koji je izazvao udes nije toliko ostecen?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA