≫ 

Veliki požar u Kraljevu: Vatra izbila u kiosku, pa progutala tri kafića

Vatrena stihija se velikom brzinom proširila na okolni kafić, a zatim i na još dva ugostiteljska objekta

  • 0

U požaru koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima izbio u ponedeljak uveče, oko 20.30, kod kraljevačke Železničke stanice u Kraljevu, zahvatajući čak tri ugostiteljska objekta, srećom niko nije povređen, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama, kao i nepotvrđenim pretpostavkama, požar je najpre izbio u obližnjem napuštenom kiosku gde je zasad nepoznati počinilac zapalio vatru, ali se vatrena stihija potom velikom brzinom proširila na okolni kafić, a zatim i na još dva ugostiteljska objekta.

Prema prvim, nezvaničnim procenama, materijalna šteta je velika pošto je vatrena stihija progutala gotovo kompletan inventar sva tri kafića, teško oštetivši i zidne i krovne konstrukcije.

U gašenju je učestvovalo 10 pripadnika vatrogasne jedinice sa tri vozila, a koliku je ukupnu štetu prouzrokovao požar, kao i šta ga je izazvalo, biće poznato nakon što vatra bude poptuno ugašena i detaljne istrage nadležnih organa.

VIDEO: Ovaj grad je progutala vatra

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA