Uhapšen pedofil iz Zaječara: Slikao polni organ, pa fotografije slao maloletnici

Zaječarska policija uhapsila je Sašu B. (42), rođenog u mestu nadomak Valjeva, zbog polnog uznemiravanja

  • 5

Zaječarska policija uhapsila je Sašu B. (42), rođenog u mestu nadomak Valjeva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo polnog uznemiravanja.

Sumnja se da je Saša B, maloletnici iz Boljevca, staroj 16 godina, od jula prošle godine do kraja septembra ove godine, uputio više neprimerenih multimedijalnih poruka preko Vibera.

- Prema dosadašnjim saznanjima, Saša B. je mobilnim telefonom fotografisao svoj polni organ i ostale intimne delove tela i slao ih ovoj devojčici. Ono što je čudno je to što devojčica uopšte ne poznaje osumnjičenog, niti zna odakle mu njen broj telefona. Za sada se ne zna ni kako je Saša B. došao do nje. Telefon devojčice je trenutno na veštačenju – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

Z. A.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    13. novembar 2018 | 15:58

    A zasto nije uhapsen Era Ojdanic?? Jel samo zato sto je javna licnost i moze da odresi kesu da ga ne bi gonili?? Sramota za policiju i drzavu. Kada hvatate jedne, a druge ne.

  • ?

    13. novembar 2018 | 18:30

    A Era?????????

  • CQ

    13. novembar 2018 | 15:41

    Što nije blokirala kontakt sa njim na početku nego je dugo vremena slao slike,nije sve baš tako kako devojka priča,istraga će reći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA