≫ 

Ne žalim ni za čim, osim za jednim danom, tada je krenuo pakao: Otkriven sadržaj oproštajnog pisma košarkaša Andreja (25) iz Kraljeva

Znam da će ovo teško pasti mojim roditeljima, rođacima i prijateljima, ali neka znaju da je meni ovako lakše

  • 7

Andrej Stojanović (26), čije je telo pronađeno u 4 ujutru između ponedeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo, a jedan od dokaza koji potkrepljuje ovu pretpostavku, jeste oproštajno pismo koje je ostavio.

Kako se sumnja, Andrej se ne skok sa zgrade u Jagodini, u kojoj je boravio poslom, odlučio zbog kockarskih dugova. Neposredno pred smrt, na Svom Fejsbuk profilu ostavio je jeziv status, kojim je najavio tragičan korak koji je nameravao da preduzme.

Roditelji pokojnog Andreja, u želji da pomognu svima koji se bore sa sličnim problemom i spreče neku novu tragediju, prosledili su oproštajno pismo medijima.

Poslednji status mladića, Foto: Facebook

- Nikada nisam imao nameru nekoga da povredim, a povredio sam svakoga. Razočaranja drugih sam brojao stotinama puta. Tome je došao kraj.

Ne žalim ni za čim u životu, osim dana kada sam bio sedmi razred osnovne škole, kada sam prvi put ušao u kockarnicu i počeo da igram. Od tog dana je krenuo pakao za mene i ljude oko mene. Zatvorite kockarnice, iselite ih, ugasite, ljudi stradaju.

Znam da će ovo teško pasti mojim roditeljima, rođacima i prijateljima, ali neka znaju da je meni ovako lakše. Neka se mole za mene, a ja ću uvek biti tu negde - napisao je Andrej u svom oproštajnom pismu.

VIDEO: Pogledajte kako je zapaljena kladionica u Žarkovu

(Telegraf.rs/Espreso)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    15. novembar 2018 | 07:51

    Egoista, sve se zavisti lece. On je izabrao "laksi put",kukavica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA