≫ 

Sahranjen nesrećni Slaviša Tešić - žrtva iz Resavske ulice

- Svi se pitamo zar je morao da se ugasi život takvom dobrici, takvom plemenitom čoveku - kaže Snježana Šarić iz susedne Ostružnje

  • 5

Na groblju Gojakovac u naselju Cerovica kod Stanara u Republici Srpskoj sahranjen je u četvrtak Slaviša Tešić (42) koji je nastradao u sudaru tramvaja i automobila "dačija", u ponedeljak ujutru u Beogradu, pišu Novosti.

Nesreća se dogodila kada je automobil udario u tramvaj i izbacio ga iz šina. Masivno vozilo tada je naletelo na Slavišu koji je išao trotoarom. Kovčeg sa telom dopremljen je beogradskim pogrebnim preduzećem, a kompletne troškove sahrane platio je vlasnik građevinskog preduzeća kod kojeg je nesrećni čovek radio.

ZAR JE MORAO DA SE UGASI ŽIVOT TAKVOM DOBRICI

- Svi se pitamo zar je morao da se ugasi život takvom dobrici, takvom plemenitom čoveku. Kao da su njega pitali, na smrtovnici je pored ćerkice upisano da mu je sin i dete iz prvog braka njegove supruge Nafije - kaže Snježana Šarić iz susedne Ostružnje.

Tešić je imao ćerku Mašu i pastorka Karla, Foto: Facebook/Slaviša Tešić

Pored rodbine i prijatelja iz Cerovice, na sahrani su bili i brojni meštani iz Stanara, Cvrtkovaca, Ljeba i drugih naselja najmlađe opštine u RS. Za porodicu Tešića svi oni imaju reči hvale.

- Žive pošteno i teško, zbog čega su u Stanarima pokrenuli akciju pomoći roditeljima Slobodanu i Smiljki - kaže jedan od meštana Cerovice.

- Teško živi i porodica Osmani iz Doboja iz koje potiče njegova supruga Nafija, pa je upućen apel i Opštini Stanari da se uključi u akciju.

Tešićevi ćerka i pastorak, Foto: Facebook/Slaviša Tešić

Iza pokojnika su ostali dvogodišnja ćerka Maša i nešto stariji pastorak Karlo, kojeg je, kažu u Cerovici, Slaviša prihvatio kao vlastitog sina.

- Mislili su verovatno da će se spasti teškog života i skućiti u Beogradu, ali im sudbina očigledno nije bila naklonjena - kaže Snježana.

Mestro stravične nesreće

Ekipe odnose Slavišino telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    15. novembar 2018 | 22:18

    Trebalo je grad da snosi troškove valjda a gazda bolje te pare da je dao zeni i deci

  • Бана

    15. novembar 2018 | 22:21

    Бог да му душу прости и подари царство Небеско

  • Marija

    15. novembar 2018 | 22:32

    Jadna deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA