≫ 

"Moj ljubavnik je pretukao mog brata invalida, pa ga živog spalio u drvenom koritu": Žena otkrila detalje stravičnog zločina kod Medveđe

Polio je benzinom brata i korito i on je izgoreo. Rekao mi je: "Sada nemaš brata"

  • 9

Miljana Arsić (58) iz Retkocera kod Medveđe u četvrtak je u leskovačkom Višem sudu do detalja opisala kako je njen ljubavnik Perovan Čanović (42) u februaru zverski pretukao njenog brata invalida Milana Bojića (56) pa ga živog spalio u drvenom koritu.

Perovan je, prema njenim rečima, već spaljeno Milanovo telo potom odneo u štalu, i sve ponovo zapalio, prenosi Jugmedia.

Stravičan zločin otkriven je 26. februara, kada je policija u spaljenoj štali pronašla potpuno ugljenisane kosti, a posle kraće istrage Perovan je uhapšen kao glavnoosumnjičeni za teško ubistvo. U ovom postupku Miljana ima status oštećene, iako je bila pristuna dok je Perovan zverski ubijao njenog brata.

Ubica je najpre prebio njenog brata, tvrdi ona Foto - Ilustracija: Profimedia, Alamy

Ona je posvedočila da se krvavi pir desio 21. februara, u Milanovoj kući u Retkoceru. Ona je, inače, nakon razvoda od prvog muža, prešla da živi kod brata zajedno sa novim ljubavnikom.

- Perovan je 21. februara moga brata, u naletu besa, pesnicom skoro zakucao za vrata. Davio ga je, nastavio da ga udara pesnicama, a potom ga je uvukao u sobu. Izgledalo je da je mrtav. Perovan mi je naredio da donesem drveno korito, da smestimo Milana u njega. Dok smo ga stavljali u to korito, brat je mrdnuo jednu ruku, što znači da je još bio živ. Perovan mu je polomio tu ruku i ponovo ga udario. Potom je polio benzinom brata i korito i on je izgoreo. Rekao mi je: "Sada nemaš brata" - stoji u izjavi koju je oštećena dala pred policijom i zužiocem, a što je sve u četvrtak ponovljeno na sudu.

Telo je zapalio dva puta Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Na pitanja advokata, sestra ubijenog je odgovarala nesigurno. Nije pamtila datume ni kretanja optuženog, čak ni svoja.

Na pitanje zašto nije prijavila ubistvo u tih pet dana jer je imala dva telefonska broja u jednom mobilnom telefonu i u međuvremenu ga koristila, ona je tvrdila da nije smela.

- Pretio je da će i mene ubiti, da će me zaklati - rekla je, a nesnalaženje u datumima pravdala je strahom od prisutnog Čanovića, koga je čuvala policija jer se on od februara nalazi u pritvoru.

NIJE UTVRĐENO KOME PRIPADAJU SPALJENJE KOSTI

Advokat Čanovića Aleksandar Mladenović iz Leskovca kaže da je ovaj slučaj jedinstven u advokatskoj i sudskoj praksi u leskovačkom kraju po tome što kosti pronađene u spaljenoj štali Bojića nisu identifikovane, uprkos rađenoj DNK analizi.

- Nije utvrđeno kome pripadaju te kosti. Tako da nema ubistva jer nema žrtve - kazao je za Jugmediu.

Telo je još jednom zapaljeno u štali Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

On je takođe rekao da će njegov branilac na sledećem ročištu, zakazanom za 13. decembar ove godine, dati svoju odbranu u kojoj će negirati da je ubio Milana Bojića.

Tok suđenja će pokazati da li će Milijana Arsić i dalje ostati oštećena strana - dodaje advokat Mladenović.

NOVI SVEDOK: I MILJANA, I PEROVAN SU ZLOSTAVLJALI MILANA

Na tom ročištu pojaviće se kao svedok i brat od strica pokojnog Milana,Žarko Bojić, penzioner koji povremeno iz Beograda dolazi u Retkocer i koga je smrt brata veoma potresla.

- Milan je bio invalid. Teško je pričao i teško hodao, ali služio se sam. Čuvao je stoku. Bio je veoma pametan. Živeo je sam jer mu je ranije umro rođeni brat koji se nije ženio, a kasnije je u kuću došla njegova sestra. Inače, izdržavao se i od socijalne pomoći - priča ovaj čovek za Jugmediu.

On ne krije da je Milan maltretiran i pre ubistva.

- Zlostavljali su ga oboje na razne načine. Samo njegova duša zna šta je pretrpeo, a mnogo toga znam i ja što ću i posvedočiti na sudunaglašava dok mu glas podrhtava.

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusica

    17. novembar 2018 | 08:48

    Jao,ovo je strasno!Ubice su oboje.

  • Буба

    17. novembar 2018 | 08:45

    Његов адвокат је у најмању руку безобразан, ко је онда запаљен у штали,а где је њен брат ако није убијен. Нисмо ваљда толико ретардирани да то прође.

  • Kol

    17. novembar 2018 | 08:32

    Kad imaš ovakvu rodbinu, neprijatelji nam i nisu potrebni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA