Srpski policajci zaustavili Hrvatice i pretresli im vozilo: Kada su videli šta prevoze, odmah su uhapšene (FOTO)

U tri odvojene akcije uhapšeno je pet osoba zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenjeno je više od 17 kilograma marihuane

  • 8

Prokupačka policija uhapsila je hrvatske državljanke K.J. (44) i P.B. (65) na Merdarama.

Policajci su ih zaustavili i pretresli njhovo sumnjivo vozilo, a tamo su pronašli 20 razloga za hitno hapšenje. U njihovim kolima je bilo 20 vakumiranih paketa u kojima je bilo oko 11,5 kilograma marihuane.

TRI AKCIJE POLICIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u tri odvojene akcije, među kojima je i akcija prokupačke policije, uhapsili su pet osoba zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od 17 kilograma marihuane, saopštio je danas MUP.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima, navedeno je u saopštenju.

Foto: MUP

UHVAĆENI DILERI IZ SRBOBRANA, LAJKOVCA I OBRENOVCA

Policija u Novom Sadu zaplenila je 3,5 kilograma marihuane i uhapsila G.N. (36) iz Srbobrana u čijoj kući je osim marihuane, pronašla i digitalnu vagicu za merenje, drobilicu, semenke indijske konoplje i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Foto: MUP

Policijski službenici Uprave granične policije i Policijske uprave u Subotici zaplenili su, na Graničnom prelazu Bački Vinogradi na izlazu iz Srbije, više od dva kilograma marihuane i uhapsili B.M. (30) iz Lajkovca i V.M. (49) iz Obrenovca.

Foto: MUP

Prilikom kontrole vozila „audi“ policija je iza zadnjeg sedišta otkrila devet paketa sa dva kilograma i 244 grama ove opojne droge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tele

    18. novembar 2018 | 12:36

    mnogo zivota su spasili ovom velikom akcijom. kod mene jedan decko poduvao 2 grama marihuane i overio, a drugi dosao kuci naduvan i tukao majku i oca, a treci nije imao za joint i onda opljackao prodavnicu da bi imao za dozu. veliko zlo je ta marihuana, toliko veliko zlo da su jecak legalizovali ili bar dekriminalizovali. Ako bi i kod nas legalizovali marihuana i prostitucija nijedna stranka ne bi imala para za sledece izbore. Hvala doktor neso sto si nas spasio od najgorih ljudi na svetu, duvaca marihuane... :)

  • Van

    18. novembar 2018 | 12:09

    Samo polivija može i njena je dužnost da hapsi sve koji su u vezi sa dilerima droge samo ukoliko unutar svojih redova odstrani pomagače koji štite i sarađuju sa dilerima.

  • ABV

    18. novembar 2018 | 13:14

    A nisu zvali pojacanje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA