≫ 

Strava i užas kod Varvarina: Silovao rođenu sestru, sačekao da zaspi pa nasrnuo na nju

Policija je brzo stigla na lice mesta, privela osumnjičenog za obljubu i on je poslat na psihijastrijsko posmatranje

  • 3

Policija je u Donjem Katunu kod Varvarina uhapsila, a potom po nalogu tužilaštva, poslala na psihijatrijsko posmatranje S. B. (60), zbog sumnje da je pretprošle noći u svojoj kući u ovom selu obljubio svoju rođenu, šest godina mlađu sestru S. B.

Kako Informer nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi, radi se o mentalno zaostalom čoveku, koji živi sam u svojoj kući, a pomoć mu povremeno pruža rođena sestra, koja je je u stanju blage zaostalosti, ali sposobna da obavlja kućne poslove.

- Ona je bila udata, pa razvedena, rodila je dvoje dece, koja su već osnovala svoje porodice i zasnovala odvojen život. Pre dve noći, S. B. je došla kod svog brata u Donji Katun da mu podloži šporet i pripazi da se nešto ne zapali. Pošto je živela samaa, ostala je kod brata da prenoći, ali negde posle ponoći, kad je ona već zaspala, brat je nasrnuo na nju u krevetu i obljubio je. Ona je slučaj odmah ujutro prijavila policiji - navodi naš izvor.

Policija je brzo stigla na lice mesta, privela osumnjičenog za obljubu i on je poslat na psihijastrijsko posmatranje.

O ovom slučaju još nije izdato zvanično policijsko saopštenje.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA