≫ 

Ubio komšinicu zbog glasne muzike na slavi, muža teško ranio, ukinuta presuda

Vujadinu Obradoviću (61) biće ponovljeno suđenje pred Višim sudom u Beogradu

  • 2
Kafana, pištolj, pucnjava, policija Foto: Telegraf

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je na 20 godina zatvora bio osuđen Vujadin Obradović (61), jer je pre tri godine u Zemun Polju ubio komšinicu S. B, a njenog supruga B. B. teško ranio hicima iz pištolja jer su tokom slavlja krsne slave puštali preglasnu muziku.

Istom odlukom, koja je objavljena na sajtu suda, naloženo je da se Obradoviću ponovi suđenje pred Višim sudom u Beogradu. Takođe mu je produžen pritvor do daljeg. Obradović se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. On za pištolj iz kojeg je pucao kobne večeri poseduje dozvolu, odnosno oružani list.

Obradović je komšiji pucao u leđa, Foto: Wikimedia/Petar Milošević

Optužen je da je 5. decembra 2015. godine posle kraće rasprave telefonom sa B. B. kako bi ga upozorio da je muzika koja se čula iz njegovog domaćinstva preglasna, otišao do njegove kapije i tom prilikom ispalio hitac u leđa B. B. i naneo mu laku telesnu povredu.

U KOMŠIJU PUCAO DVAPUT

Zatim je ispalio još jedan projektil u pravcu S. B. i usmrtio je, a potom ponovo u B. B. nanevši mu tom prilikom tešku telesnu povredu opasnu po život. Neposredna opasnost po život B. B. je ukloljena operacijom.

U obrazloženju odluke Apelacionog suda se navodi da je presuda ukinuta zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka i pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

Hapšenje zbog ubistva

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andreja

    24. novembar 2018 | 15:50

    I 20god je malo samo da se ne izvuce na foru psihopate kao I mnogi pre njega

  • RICINUS

    24. novembar 2018 | 17:47

    Medju srbima koi su došli iz pasivnih primitivnih krajeva gde su komunicirali sa komšijama sa dovikivanjem.... ometanje u urbanoj sredini je nepoznata stavka, oni nemogu da razumeju šta je to ometanje u gradu sa ćudjenjem prkosno i uvredom reaguju.... a policija sudstvo adekvatno nereaguje i desi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA