≫ 

Teška nesreća rukometaša na Ibarskoj magistrali: U sudaru auta i kombija jedna osoba poginula, među igračima ima teško povređenih

Udes se dogodio kada su se iz nepoznatih razloga

  • 5

U teškom saobraćajnom udesu putničkog automobila i mini-busa, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu uveče oko 22 sata u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, jedna osoba je poginula, dok je 11 osoba zadobilo teške i lakše povrede.

Nezvanično, udes se dogodio kada su se iz nepoznatih razloga, sudarili "fijat stilo" novopazarske registracije koji se kretao iz pravca Kraljeva i mini-bus autoprevoznika "Janjušević" pribojske registracije, koji je dolazio iz suprotnog smera prevozeći igrače rukometnog kluba "Karađorđe" iz Topole.

Od zadobijenih povreda vozač fijata na mestu je preminuo, dok je njegov suvozač sa teškim povredama hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu. Sa teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa. Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    25. novembar 2018 | 07:27

    Kad cete vise da reorganizujete Ibarsku? Kad pogine 5000 ljudi? 50000? Koliko treba da pogine?

  • Msli

    25. novembar 2018 | 09:52

    Kad bi se vozilo normalno i sporije nebi se desavalo toliko udesa ali sami su krivi.

  • istina

    25. novembar 2018 | 08:53

    Vala stvarno ta ibarska broji zrtve svakodnevno,da nam bojno polje i ratovi ne trebaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA