≫ 

Prelepa Teodora je nestala u Beogradu: Niko o njoj ne zna ništa već dva dana, pomozimo porodici da je pronađe (FOTO)

Kada je nestala, na sebi je imala tamno-sivi kaput i braonkaste cipele

  • 13

Teodora Rajčević nestala je u ponedeljak uveče u Beogradu. Ona je poslednji put viđena u jednom kafiću na Vračaru, a od tada joj se gubi svaki trag.

Kada je nestala, na sebi je imala tamno-sivi kaput i braonkaste cipele.

Nije imala kod sebe telefon, s toga je na njenom Fejsbuk profilu porodica okačila apel, ako neko zna nešto, samo neka im se javi.

Porodica i prijatelji apeluju na sve koji znaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj telefona: 0606862438 ili najbližoj policijskoj stanici.

Policija detaljno radi na ovom slučaju, ispituje porodicu, prijatelje i poznanike nestale devojke, koji se nadaju da je ona dobro, te da će je uskoro pronaći.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    28. novembar 2018 | 10:11

    Pa zar je to vazno da li je lepa, prelepa, simpaticna, najvaznije da je devojka nestala i da se pronadje. Nadam se!

  • lozinka

    28. novembar 2018 | 11:23

    Vračar je od mirnog mesta postao divlji zapad. Devojke i ostali, ako ste oteti ili nešto slično, ostavite neki trag. Bacite šal, kapu.... U Americi ima jedna dobra fora, kada su žene otete i zatvorene, a na prozorima su rešetke. Kao "brišete prozor" nadajući se da će neko primetiti i obavestiti policiju. Skoro je neko pozvao dečaka da mu je mama rekla da podje sa nepoznatim, da će ga on odvesti kući, mama ne može da dođe po njega. Mali ga je upitao "A koja je šifra?" I dečak nije dobio odgovor i otrcao je u grupu. Eto mama i dete su imali svoju lozinku kada mu neko nepoznati tako pridje.

  • Pero

    28. novembar 2018 | 07:45

    Prelepa ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA