≫ 

Svetlanino obezglavljeno telo pronađeno je prekriveno jabukama, a Dragan je usred noći ušao u komšijin podrum da umre

Dan posle Svetlaninog nestanka, Dragan se pojavio u kući bivše svekrve njegove sestre, i kako ona kaže, doneo jabuke

  • 2

Bračni par Svetlana (46) i Dragan Zolnajić (53) pronađeni su posle višednevne potrage, Dragan u kući rođaka sa ranom od metka na glavi, a Svetlana prerezanog grkljana u voćnjaku, u šahti.

Prema nezvaničnim informacijama Svetlanino telo bilo je prekriveno ćebadima i džakovima jabuka pa se sumnja da je zločin isplaniran i da je ubistvo počinio upravo njen suprug.

On se, naime, dan posle Svetlaninog nestanka pojavio u kući bivše svekrve njegove sestre, i tom prilikom, prema njenom svedočenju, doneo jabuke. U istoj kući, osam dana kasnije, Dragan je pronađen sa ranom od metka na glavi.

Svetlana je pronađena prerezanog grkljana Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf

- Nama je Dragan prijatelj, njegova sestra je naša snaja. Tu blizu stanuju. Dolazio je u subotu, doneo nam je jabuke. Šokirani smo da je posle toga evo nađen u podrumu kod nas. Našli smo ga kad smo spremali podrum. Došla sam oko 12 sati iz bolnice, onda sam čula i sva sam u bunilu - kaže Marija Lamić u čijem podrumu je nađen Dragan.

Ona dodaje da je verovatno Dragan tokom noći došao u podrum, da nisu ništa čuli, nikakav pucanj. Onda su pozvali hitnu i odneli ga u bolnicu.

Kako list piše, oba tela će biti na obdukciji, a biće navodno i poligraf određen za neke od članova porodice.

Nestanak supružnika prijavljen je nakon što su njihova deca alarmirala rodbinu Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

Nestanak supružnika prijavljen je nakon što su njihova deca, nakon više neuspešnih pokušaja da telefonom stupe u kontakt sa roditeljima alarmirala rođake i zamolila ih da provere šta se dešava sa njima.

Porodica je strahovala da se radi o otmici, zbog navodnih dugova u koje je Dragan upao, ali nisu očekivali najgori ishod.

Dragan se, navodno, bavio sumnjivim poslovima zbog kojih je bio i osuđivan, a pominje se i suma od 300.000 evra koju je, navodno, pozajmio jer je upao u kockarske dugove, piše Kurir.

Spekuliše se da je Svetlana htela da započne novi život u Sloveniji Foto: Privatna arhiva

Kao mogući motiv navodi se i to da je Svetlana htela da ode i započne novi život u Sloveniji gde je radila već više od godinu dana.

Da li se radi o dvostrukom samoubistvu ili ubistvu i samoubistvu, pokazaće istraga.

(Telegrag.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA