≫ 

Par tražio starcu 2.200 evra, kada je rekao da nema, pokušali da iskamče "barem" auto na kredit

Nakon pretnjiprebijanjem žrtva se obratila policiji i u akciji lažne primopredaje novca ucenjivači su uhapšeni

  • 19

Ivan M. (35) i njegova devojka Violeta P. (28) uhapšeni su zbog sumnje da su snimkom seksa ucenjivali muškarca (70) iz Beograda i zahtevali da im isplati 2.200 evra.

Prema rečima izvora iz istrage, pakao za žrtvu počeo je krajem novembra ove godine, kad je dogovorila sastanak sa Violetom P. koja se bavi prostitucijom.

- Njih dvoje su se sastali u jednom stanu u Beogradu, a Violeta P. i njen dečko su smislili pakleni plan. Dok je ona imala seks sa starcem Ivan M. je snimao akciju iz druge prostorije.

Posle odnosa žrtva je otišla kući i ne sluteći šta joj se sprema.

Uhapšeni prilikom primopredaje novca Foto-ilustracija: Profimedia/Martin Mehes/ČIF

- Ivan M. i njegova devojka potom su zvali oštećenog i tražili da im isplati 2.200 evra kako snimak seksa ne bi poslali njegovoj supruzi, deci i unučićima. On im je rekao da nema toliko novca da im da. Međutim, osumnjičeni se nisu tu zaustavili, već su po svaku cenu pokušavali da se ovajde - priča izvor iz istrage Srpskog telegrafa.

MOŽE I NA KREDIT

Mladić i njegova devojka su potom predložili žrtvi da im kupi automobil na kredit i obećali da će ga posle toga ostaviti na miru, a kompromitujući snimak uništiti.

- Nasamareni muškarac je na sve načine pokušavao da se izvuče, nije pristajao na njihovu igru, a onda su počele da mu pristižu pretnje. Ivan M. i Violeta P. zahtevali su da im isplati novac inače će ga presresti i pretući.

Žrtva ucenjivača je tad rešila da potraži pomoć policije.

- On je došao u policijsku stanicu i do detalja ispričao inspektorima kako je upao u zamku. Onda je po dogovoru sa policijacima pozvao Ivana M. i Violetu P. i dogovorio se da se sastane sa njima kako bi im navodno dao novac. Međutim, tada je njima postavljena klopka.

Ivanu M. i njegovoj devojci lisice na ruke stavljene su prilikom primopredaje novca.

VIDEO: Nesmotrenost pred sigurnosnim kamerama ovo dvoje su platili gubitkom posla. Pazite gde vodite ljubava kamere su svuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA