≫ 

Najbaksuzniji lopovi u Srbiji: Obijali vikendice, pa se dali u beg. Prvo im se zaglavio "jugo", ukrali su drugi auto, ali ih je i tu karma sačekala (VIDEO)

Vrlo brzo je stiglo i objašnjenje šta se stvarno desilo

  • 1

Na Fejsbuk stranici "Šabačke vesti" osvanula je fotografija automobila izvrnutog na ogradi pored puta. Iako se u početku činilo da je obična saobraćajna nesreća u pitanju, ubrzo je stiglo i objašnjenje šta se zapravo desilo.

Kako pišu u komentarima, sve se dogodilo kod mlekare, nakon što su lopovi opljačkali vikendice na Savi. Potom su se dali u beg, ali na slici vidite kako je njihov auto završio.

Kako Telegraf saznaje, lopovi su prvo ukrali jedan "jugo" i krenuli s njim u beg, ali su se ubrzo zaglavili, pa su zvali pomoćnika da dođe da ih izbavi.

- Kada je prijatelj došao po njih, zajedno su ukrali auto kojim su nastavili dalje. Međutim, brzo su i njega slupali. Svi su uspeli da pobegnu, osim jednog razbojnika koji je ostao u autu jer je bio povređen i nije mogao da beži - kaže izvor Telegrafa.

- Kada je došla policija, preuzeo je sve na sebe i nije hteo da kaže ko je još bio u autu sa njim - dodao je naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA