Aleksandar (33) koji je izgoreo u vožnji, bio omiljen u Suvom Dolu: Vrednijeg i veselijeg čoveka nisu poznavali, kažu njegovi prijatelji

Bio je vredan momak, keramičar, koga su poznavali mnogi Vranjanci

  • 1

Tridesetrogodišnji Aleksandar Stojković iz Suvog Dola, kod Vranja, stradao je u petak uveče u saobraćajnoj nesreći kada se zapalio automobil kojim je upravljao, na auto-putu Vranje - Leskovac, nedaleko od Vlasotinačke petlje. Uviđaj je završen, a očekuju se rezultati obdukcije, potvrđeno nam je iz porodice stradalog.

Aleksandar je bio vredan momak, keramičar, koga su poznavali mnogi Vranjanci. U porodičnoj kući u Suvom Dolu, Aleksandrova majka i otac ne mogu da zaustave suze, stalno ponavljajući kako ne veruju šta se desilo i da više nema njihovog Aleksandra. Okupljeni rođaci kroz suze pokušavaju da uteše neutešne ljude, pišu "Novosti".

U Vranju su ga svi poznavali kao Aca Bimber, tako mu se i firma zvala. Vest o njegovoj smrti mnoge je šokirala. U toku jučerašnjeg dana mnogi njegovi prijatelji u neverici opraštali su se od njega i putem društvenih mreža.

Automobil je zapalila butan boca koju je vozio radi grejanja, Telegraf.rs

Aleksandrov brat Marjan Stojković, objašnjava da je uzrok nesreće verovatno plinska boca za grejanje, koju je Aleksandar vozio na gradilište u Niš.

Ono što mi znamo je da je ta boca eksplodirala, možda se on ugušio i pre paljenja automobila. Moj brat je bio jedan divan, mlad i vredan čovek. Niko za njega nikada nije rekao ružnu reč - priča nam Marjan. On i njegov otac kažu da im je još teže što ne znaju kada će telo biti dopremljeno, pa se još ne zna ni kada će biti sahrana nesrećno stradalog mladića.

- Ne mogu da verujem da se to desilo našem prijatelju. Ja vrednijeg i veselijeg čoveka nisam upoznao. Svuda je stizao i iza sebe ima brojne zadovoljne mušterije, sa kojima je posle završetka radova postajao prijatelj - priča jedan od Aleksandrovih prijatelja.

Dosadašnja istraga je, prema rečima rođaka stradalog Aleksandra, pokazala da je on upravljao pik-ap vozilom, koje se zapalilo tokom vožnje. Zaustavilo se kada je udarilo u bankinu, gde je u potpunosti izgorelo. Pripadnici leskovačke vatrogasno-spasilačke jedinice su izvukle telo iz auta i ono je poslato na obdukciju.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenta

    8. decembar 2018 | 23:28

    Otisao je divan covek,drug,prijatelj,pocivaj u miru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA