≫ 

Albanac švercovao tonu pića, ali mu je sve oduzeto. Nije mu naplaćena taksa od 100 odsto, naši carinici zaplenili su i auto i robu!

Neverovatan pokušaj da prokrijumčari sokove na teritoriju AP KiM

  • 6

Carinski službenici zaplenili su pun kombi bezalkoholnih pića za koje se sumnja da je krijumčareno iz centralne Srbije na teritoriju AP Kosovo i Metohija.

Oko 11 časova, jedinica carine zaustavila je vozilo kojim je upravljao kosovski Albanac i obavila detaljan pregled. Tokom kontrole pronađene su velike količine bezalkoholnih pića - više od 1.000 litara Koka Kole, Fante (160 litara) i Švepsa (60).

Kako je saopštila carina, za robu nije postojala nikakva dokumentacija, a ista je poreklom iz Srbije, tako da se sumnja da je krijumčarena. Roba i automobil su zaplenjeni do okončanja prekršajnog postupka.

- Carina poziva sve građane koji naiđu na ovakvu robu da obaveste institucije, zato što, osim što je krijumčarena, nije prošla nijednu kontrolu kvaliteta - navodi se u saopštenju carine.

VIDEO: Evo šta je kosovski carinik rekao Ostoji Mijailoviću, Novici Veličkoviću i Saši Pavloviću na granici

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 09

    10. decembar 2018 | 22:10

    Kakva granica. To je administrativni prelaz.

  • Cika Velja

    10. decembar 2018 | 23:03

    Bas ih krenulo! Do sad nije bilo razloga za sverc,a sad evo ga poceo da cveta!!! I to bas mali šiptar?!

  • Prc

    10. decembar 2018 | 21:53

    Mi možemo angažovati kosovske kamione sa šiptarskim vozačima i tako dogurati robu nasima bez carine samo da oni neprokljuve. Zato o ovome nikome ni reči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA