≫ 

"Što dižete frku, sve je to normalno za naše godine": Dečaci iz Zaječara koji su drugarice primorali na seks šokirali svojim izjavama

Osumnjičenim dečacima određen je pritvor do 30 dana

  • 3

Trojici dečaka iz Zaječara, starim 14, 15 i 16 godina, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su ucenom svoje dve drugarice, stare 13 i 15 godina, primorali na seksualne odnose.

- Sudija Višeg suda u Zaječaru je na predlog Višeg javnog tužioca, odredio pritvor do 30 dana osumnjičenim dečacima. Njima su uzeti računari i mobilni telefoni i poslati za stručnjacima za Beograd da bi se otkrila prepiska sa devojčicama. Sva trojica su u svojim izjavama potvrdili da su bili intimni sa ove dve devojčice, ali su se prosto iznenadili zbog čega je to krivično delo! Kazali su "što sad dižete frku, sve je to normalno za naše godine", dodajući kako je apsolutno sve bilo na dobrovoljnoj bazi i na "obostrano uživanje i zadovoljstvo’" – saznajemo od nadležnih.

Ucenjivali su devojčice da će javno objaviti njihove golišave fotografije, Foto: Telegraf

Kako nezvanično saznajemo, organizator svega je najstariji dečak. Njemu su dve devojčice, jedna stara 15, a druga 13 godina putem društvenih mreža poslale svoje obnažene fotografije. On ih je pokazao drugoj dvojici dečaka i dogovorili su se da ucenjuju maloletnice. Od njih su tražili seksualne usluge, a ukoliko one to ne učine, pretili su da će fotografije objaviti na Fejsbuku. Nažalost, devojčice su pristale.

- Sve se dešavalo poslednjih mesec dana. Devojčica stara 15 godina imala je seksualni odnos sa dečakom starim 16 godina. Isti dečak je ucenom uspeo da prisili i devojčicu od 13 godina na oralni seks. Druga dvojica dečaka imali su oralni seks sa devojčicom starom 15 godina. Klupko je počelo da se odmotava kada su roditelji jedne devojčice prelistali njen mobilni i pronašli SMS poruke koje su ih zgrozile. Odmah su svoju ćerku pitali o čemu je reč i devojčica je kroz suze sve ispričala. Roditelji su otišli u policiju i istina je izašla na videlo – saznajemo od nadležnih.

Istraga je i dalje u toku.

(Z. A./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    11. decembar 2018 | 16:08

    To nisu seksualni odnosi, to je silovanje. Tacka. Tretrati ih kao zlocince.

  • mima

    11. decembar 2018 | 18:58

    jesu zlocinci, a sta su mogli bolje i pametno da nauce, ko zna sta imaju kod kuce, a rijaliti programi prikazuju vulgarnosti prostakluk i seksualnu izopacenost, pa sta ocekujete od mladih, razmislite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA