Nisam mogao više da gledam njihovo ljubavisanje! Deda (84) hteo da prebije ženu jer ga je varala s komšijom, ali mu se to obilo o glavu

"Smršao sam od muke! Od 70 kila spao sam na 50, vidite koliko sam propao. Morao sam da je istučem i da prekinem njihovu vezu."

  • 4

Neobičan slučaj zatvora zbog ljubomore dogodio se u zaječarskom selu Salaš kada je starac (84) zbog ljubomore pokušao da pretuče svoju suprugu dve godine mlađu od njega. Ljubomorni deka dobio je batine, a zatim završio u zatvoru.

- Oko 13 sati počeli su da se svađaju. Deka je mnogo bio ljubomoran jer je ubeđen da mu je supruga u intimnoj vezi sa komšijom njegovih godina. Zbog toga su se redovno svađali, a tog dana je starac nasrnuo na svoju ženu i počeo da je tuče. Međutim, žena se okrenula i uzvratila, još je u pomoć pozvala ćerku koja živi sa njima pa su njih dve pošteno pretukle starinu. Nakon toga žrna je pozvala policiju - saznajemo od nadležnih.

Kako je u selu Salaš raspoređen samo jedan policajac, on je otišao odmah do njihove kuće i u skladu sa zakonom priveo deku. Starac je odmah sve priznao.

- Nisam mogao više da gledam njihovo ljubavisanje! Smršao sam od muke! Od 70 kila spao sam na 50, vidite koliko sam propao. Morao sam da je istučem i da prekinem njihovu vezu. Nisam računao da će me žena i ćerka napasti - ispričao je ovaj vremešni čovek.

Po zakonu, automatski je zbog krivičnog dela nasilje u porodici sproveden u zatvor na kaznu od 10 dana. Ali, tamo nisu hteli da ga prime.

- Ne sme niko biti u zatvoru ko je pretrpeo telesne povrede, a da nije lekarski pregledan. Zbog toga ga je policajac odveo oko jedan sat iza ponoći u zaječarsku bolnicu gde je detaljno pregledan. Snimili su ga da nema prelome, pregledali da nema unutrašnje krvarenje. Deka je imao samo ogrebotine i modrice. Sada je na izdržavanju kazne - saznajemo nezvanično od nadležnih.

(Z.A)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    12. decembar 2018 | 13:45

    Moj otac je imao sličan napad ,halucinacije zbog demencije.Neka ga pregleda neuropsihijatar i da lekove,nije za zatvor već za starački dom.

  • Pele

    12. decembar 2018 | 13:54

    E bre deda. Pa šta oni u tim godinama mogu. Samo da se šale. Nema tu ničega, samo ste sebe uvalili u nevolju i naneli bruku. Kad izađete, pamet u glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA