Srpski policajci su joj upali u stan i otkrili da krije oružje i eksploziv, pa su joj oduzeli BMW za kojim je Interpol raspisao poternicu (VIDEO)

U policijskoj akciji je uhapšeno više osoba, među njima je i žena za koju se sumnja da je počinila krivična dela prikrivanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

  • 2

Pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija uhapsili su 11 osoba osumnjičenih da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge. Dve osobe, od kojih je jedna žena, uhapšene su zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Krivične prijave u redovnom postupku zbog narkotika podnete su protiv deset osoba, dok su protiv još deset podnete zbog oružja. Oduzeto je 8,7 kilograma droge, od čega je 6,7 kilograma marihuane, 1,9 kilograma amfetamina, kao i manja količina kokaina, heroina i ekstazija.

Oduzeto je i 11 pušaka, od čega su dve automatske, zatim osam pištolja i 425 komada municije.

IZDVOJENE AKCIJE

Pripadnici policije u Subotici u saradnji sa policijskim službenicima iz Novog Sada uhapsili su dve osobe i zaplenili oko dva kilograma marihuane. Zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su V.D. (31) i M.R. (31).

Foto: MUP Srbije

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog D.R. pronašla više paketa sa oko dva kilograma marihuane, dva paketića sa više od osam grama kokaina, oko 900 grama materije za razblaživanje droge, sedam tableta ekstazija i tri digitalne vagice za precizno merenje.

Pripadnici policije u Smederevu uhapsili su N.S. (26), zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge i neovlašćeno držao opojne droge.

Sumnja se da je N.S. zasadio nekoliko biljaka marihuane, koju je nakon što je sazrela ubrao, sušio na spratu u kući, a potom pakovao u manje patekiće u nameri da je kasnije proda. Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog zaplenila oko 600 grama marihuane i manju količinu amfetamina.

Sumnja se da je N.S. zasadio nekoliko biljaka marihuane Foto-ilustracija: Pixabay

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

ORUŽJE

Pripadnici policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv žene (48), zbog sumnje da je počinila krivična dela prikrivanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičena koristi, uz potvrdu privremeno je oduzet automobil "bmv 320", za kojim je od strane Interpola Italije raspisana potraga, kao i jedan pištolj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    13. decembar 2018 | 13:44

    To milicijo,hapsi milicijo.A ona med.sestra mora da progovori.

  • Viki

    14. decembar 2018 | 03:53

    Ko hapsi na Kosovu po nalogu Interpola kada Kosovo nije clan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA