≫ 

Ovo su supružnici koji su nađeni juče mrtvi u bunaru kod Trstenika

Sahrana će se održati na lokalnom groblju u Poljni, ali datum i vreme još nisu poznati

  • 22

Supružnici Slađana (50) i Časlav Anđelković(57), čija su tela juče nađena u bunaru u selu Stragari kod Trstenika, biće sahranjeni na lokalnom groblju u Poljni, ali datum i vreme sahrane još uvek nisu poznati. U ovom slučaju, kako saznajemo, postupa Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

- Dežurni zamenik javnog tužioca VJT u Kruševcu, zajedno sa pripadnicima PU Kruševac, obavio je uviđaj na licu mesta - predočava za “Novosti” Srđan Živić, zamenik javnog tužioca. Izdata je naredba za spoljašnji pregled i obdukciju leševa supružnika. Po izvršenoj obdukciji, nalaz i mišljenje biće naknadno dostavljeni tužilaštvu.

Foto: Novosti.rs/S. Babović

Rezultate obdukcije nestrpljivo čeka i bliska rodbina.

- Još uvek ne znamo kada će biti sahrana, samo da se sve završi i da dete bude dobro - kaže za “Novosti” Miroslav Nićiforović, brat pokojnog Časlava Anđelkovića.

Iza Anđelkovića je, kako su “Novosti” već objavile, ostao četvorogodišnji dečak S.A, koji je četiri dana bio sam u porodičnoj kući u Poljni. Pretpostavlja se da su njegovi roditelji stradali u Stragarima dok su krali kupus, a istražuju se detalji u vezi s tim kako su završili u bunaru koji se nalazi odmah do kupusišta.

VIDEO: Legao je na šine i čekao voz

(Telegraf.rs/novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V.

    13. decembar 2018 | 22:36

    Pretpostavlja se da su krali kupus.Za dzak kupusa ne mozes kupiti ni paklicu cigareta.Oni su lopovi zbog vrece kupusa,a oni mnogo bitniji su kontroverzni biznismeni.zKako znamo biti mali zajedljivi kada je sirotinja u pitanju.To siroce sto je ostalo,za koju godinu bice dete,onih sto su krali kupus..Jadno.

  • DARKO 100%

    13. decembar 2018 | 18:10

    Neznam dali je to neimastina,ili bezobrazluk,ili kleptomanija jedno od toga je dovelo da bizarno stradaju ,eto zao mi tog deteta ,mucenik ni svestan sta se desava oko njega ,jednostavno neznam sta reci vise.....

  • Bas

    13. decembar 2018 | 18:03

    E Srbijo ljudi kupus kradu da prezive a mi kao neki lideri u regionu...Bolje se zivelo 90...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA