Gnusni detalji silovanja kod Vršca: Brat napastvovao sestre kada god je mogao, majka kaže da se i ranije "hvalio" da je imao seks sa njima

Devojčice su odvedene na detaljan lekarski pregled gde su im ustanovljene povrede anusa

  • 5

Psihički ometeni Danijel Ž. (21) iz sela Markovac kod Vršca, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je u više navrata silovao svoje dve rođene sestre, stare pet i 15 godina. 

Devojčice su odvedene na detaljan lekarski pregled, gde su im ustanovljene povrede na anusu.

- U razgovoru s devojčicom psiholog je posumnjao da je ona seksualno zlostavljana, pa je odmah o tome obavestio policiju i Centar za socijalni rad. Istragom je utvrđeno da je Danijel prinudio na seks A. Ž. (15), ali i najmlađu sestru M. Ž. (5). Devojčice su poslate na detaljan pregled na Institut za majku i dete u Beogradu, nakon čega je dat nalog da se Danijelu odredi pritvor do 48 sati i biće saslušan - objasnio je izvor Informera.

Na drugoj strani, majka ove dece uverena je da Danijel nije silovao svoje sestre, jer je ginekološkim pregledima njenih ćerki, kojima je i ona prisustvovala, utvrđeno da su obe nevine, tačnije nisu deflorisane. Međutim, činjenica je i da su im konstatovane povrede na anusu, zbog čega se sumnja da su silovane analno.

- Moj Danijel je još prve dve godine pričao po školi kako je bio intiman sa sestrom. Ako je to stvarno tako bilo, zašto se to pitanje nije tada pokrenulo, nego tek sad? - pita se ova majka koja ima ukupno sedmoro dece.

Danijel je silovao sestru od pet godina; Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

KORISTIO PRILIKU KAD NIKOG NIJE BILO U KUĆI

U porodičnoj kući Danijel je, kako navodi Kurir, mesecima silovao svoje sestre. Koristio je priliku kada nikog nije bilo kod kuće.

- Petogodišnja devojčica nije mogla da se brani, a 15. godišnjakinja ima mentalni poremećajm, zbog kojeg takođe nije imala snage da mu se odupre. Ona je najpre mislila da je to normalno i da to svi rade, ali se na kraju poverila nastavnicima u školi - kaže Kurirov izvor.

CELA PORODICA INAČE PROBLEMATIČNA

Meštani Markovca su za Kurir ispričali da je porodica u kojoj se desilo silovanje inače problematična, a da majka ove dece živi sa sadašnjim i bivšim mužem zajedno upravo u ovoj kući.

Komšije kažu da je Danijel od ranije poznat kao momak koji krade po selu; Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

- Veoma su siromašni, primaju socijalnu pomoć, a svi imaju probleme u razvoju. Danijel ima još dva rođena brata i sestru, dok su mu petogodišnjakinja koju je silovao i još jedna mlađa devojčica sestre po majci - ispričao je komšija za Kurir.

On je dodao i da nema lepe reči za Danijela, jer krade po selu i prodaje te ukradene stvari. Policija je zbog toga često dolazila u njihov dom.

Markovčani, međutm nisu bili upućeni u to da je njihov komšija osumnjičen za silovanje rođenih sestara.

- On je, navodno, pre nekoliko dan opljačkao kuću jedne žene u selu, pa smo pomislili da su zbog toga došli po njega. Pričalo se da će ga poslati u neki dom, pošto je nemoguće držati ga pod kontrolom. Koliko znamo, sva deca iz te kuće pohađaju specijalnu školu - rekao je Kurirov sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    14. decembar 2018 | 09:19

    Žalost!

  • Zoran

    14. decembar 2018 | 09:32

    Ja mislim da je i majku ali ona to krije verovatno zbog blama posto pise da je za cerke znala odnosno on se hvalio majci da ih je silovao sta reci zatvoriti ga u jsmu neku i kroz otvor mu bacati odpadke samo da prezivi i ne pustati da vidi svetlost dana

  • DARKO 100%

    14. decembar 2018 | 09:40

    Vi imate incest u porodicama kao normalna stvar vodjenja ljubavi toga ima u svetu ,ima i kod nas ,samo sto je to taboo tema kod nas i neprica se javno,u ovom slucaju mozda postoji i to ali mislim da se radi nazalost o psihosomatskim bolestima od koje pati citava porodica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA