Zastrašujući snimak pljačke u Nišu: Razbojnik uleteo u trafiku, prodavačici stavio nož pod grkljan, ona se golim rukama borila do kraja (VIDEO)

Pljačka se dogodila u četvrtak uveče oko 23 sata

  • 12

Nišlijka Dragana Veličković (40), prodavačica u trafici “DMN” u naselju Branko Bjegović, pukom srećom prošla je bez povreda dok se rvala sa razbojnikom koji joj je držao nož pod grlom i zahtevao da mu preda novac.

Pljačka se dogodila sinoć oko 23 sata, dok je žena zamenjivala ćerku na poslu u trafici.

- Primetila sam muškarca sa kapom i šalom preko lica kako prilazi trafici. Zatražio je flašu piva, iznela sam je na pult i vratila se u radnju. Bio mi je sumnjiv, pa sam ga pratila preko kamera, odjednom je upao u trafiku sa nožem u rukama. Tiho mi je kazao:

- Ajde, daj mi pare, daj mi pazar. Krenula sam na njega, da ga isteram, ali on nije odustajao. U levoj ruci je držao nož meni pod bradom a desnom je preturao po trafici u potrazi za novcem. Borila sam se kao lavica da zaštitim svoju imovinu, nisam razmišljala o tome da mogu da izgubim glavu. On je mene gurao, ja njega, vukli smo se, pokušavala sam da uključim alarm, ali nisam uspevala, ne znam koliko je to trajalo, meni se učinilo beskrajno dugo – opisuje hrabra Nišlijka borbu sa razbojnikom.

Hrabra žena uspela je dozove ukućane u pomoć, pa je razbojnik pobegao.

- Trafika je u dvorištu naše porodične kuće u kojoj živi nas desetoro. Oni su čuli moju viku, pa se razbojnik uplašio i pobegao. Moj dever je krenuo za njim, i ja sam potrčala ali sam se okliznula i pala. Odneo je nešto novca, ali je važno da niko nije povredjen. Sreća je da sam ja bila u trafici a ne moja ćerka, da sam je poštedela traume koju sam ja preživela – priča Dragana.

Niška policija je saopštila da se za razbojnikom intenzivno traga.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    14. decembar 2018 | 13:27

    Bez pružanja otpora, pare se zarade a život nikad, neznam koliko je tu para moglo da ima ali moglo je biti kobno za nju, zato pamet u glavu..

  • Ciganin 1976

    14. decembar 2018 | 13:20

    Glupaca koja radi kod privatnika kao roblje,neprijavljena i za 200 evra glumi Boska Buhu !!! Svasta.

  • Ivan

    14. decembar 2018 | 13:57

    Koliko god da je imala novca trebala je da ga pusti da uzme pa da pozove pomoc. Ovako je rizikovala zivot za saku novca. Neko bi rekao hrabro a ja kazem glupo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA