Monstrum u Sremskoj Mitrovici godinama podvodio svoju ženu drugim muškarcima: Dopuštao je da se iživljavaju nad njom i to sve snimao

Kada su policajci upali u stan koji je Jovan S. koristio, šokiralo ih je ono što su pronašli

  • 6

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je Jovana S. (43) zbog sumnje da je pet godina podvodio svoju nevenčanu suprugu drugim muškarcima, kao i da ju je tokom seksa sa njima snimao.

Uhapšenom se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, a jeziva sudbina njegove supruge i zversko maltretiranje kome je bila izložena otkriveni su slučajno.

- Dosadašnja istraga je pokazala da je Jovan S. od 2013. godine svoju nevenčanu suprugu primoravao na prostituciju. On je nesrećnu ženu podvodio brojnim muškarcima. U većini slučajeva to nije bio običan seks, već su se nad nesrećnom ženom iživljavali na najrazličitije načine - priča izvor upućen u istragu.

On kaže da je žrtva nakon svih ovih godina ćutanja smogla snage i supruga nasilnika prijavila policiji.

Uhapšenom se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima Foto ilustracija: Shutterstock

- U prvi mah je samo prijavila nasilje, pa je izmeštena iz kuće na bezbednu lokaciju. Međutim, kasnije je uspela da ispriča da ju je suprug zapravo godinama seksualno eksploatisao i uzimao joj sav novac koji su joj mušterije ostavljale. Osim što ju je gotovo svakodnevno tukao, nasilnik je nesrećnoj ženi i konstantno pretio. Koristio je njeno poverenje, ali i to što je u teškoj materijalnoj situaciji - rekao je sagovornik, piše Kurir.

Kada su policajci upali u stan koji je Jovan S. koristio, šokiralo ih je ono što su pronašli.

- Kod njega je nađeno 16 diskova, USB priključaka sa obimnim pornografskim sadržajem. Pregledom je utvrđeno da postoji i veliki broj snimaka na kojima je i njegova žena, koju je očigledno redovno snimao svaki put kada bi imala seks sa klijentima. Inače, on je ženu primoravao da pruža najrazličitije usluge, a za svaku je imao i posebnu tarifu - kazao je sagovornik, napominjući da su u njegovom posedu pronađene i palica, lisice i fantomka.

Foto: Profimedia

Kako se saznaje, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, koje je, kako se nezvanično saznaje, tražilo od suda da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Kako se nezvanično saznaje, Jovan S. nije poznat policiji odranije i protiv njega se navodno nikada nije vodio krivični postupak.

- Reč je o čoveku koji je nezaposlen i koji je na ovaj način pribavljao sebi novac. Zanimljivo je da on nema nikakav dosije - rekao je izvor.

VIDEO: Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    15. decembar 2018 | 23:17

    Meni je uvek to jako čudno kada one to trpe godinama. A čuvena rečenica " ja sam ga volela" mi izaziva povracanje. Posle prvog maltretiranja BEGAJ. kako godinama to trpi.

  • Dragan V

    15. decembar 2018 | 23:04

    Monstrum je mozda prejaka rec.Osudjujemo ga,ali me isto tako zanima profil njegove zene..

  • Veca

    15. decembar 2018 | 22:04

    Nazalost to je u zadnje vreme sudbina danasnje zene. Mi ne gajimo vise sinove na pravi nacin. Ima toga sve vise. Kod nas je nedavno umro covek od parkinsonove bolesti, zena ga zlostavljala do smrti sa svalerom iz komsiluka. Smestila ga u garazu dok nije pao u komu. Pa i zene su zlostavljaci. Mada su 99 posto one zlostavljan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA