Devojčica (12) je izabranika (16) našla preko Fejsbuka, a već je u četvrtom mesecu trudnoće: Jedva su ih razdvojili, suze i drama u Knjaževcu

Njega je odvela policija, a nju radnici Centra za socijalni rad. Policija je nju tražila, pošto je bio prijavljen nestanak deteta

  • 3

Devojčica (12), koja je u vezi sa dečakom (16) ostala u drugom stanju i sada je u četvrtom mesecu trudnoće odrasla je u hraniteljskoj porodici, gde je smeštena nakon rođenja u jednom mestu u opštini Trstenik. Sa ocem svog deteta se upoznala preko društvenih mreža.

- Dečak je posle dogovora preko društvenih mreža i preko mobilnog telefona, odlazio nekoliko puta u mesto gde je devojčica živela. Upoznali su se i počela je njihova dečija zaljubljenost. Devojčica je u maju pobegla iz hraniteljske porodice i počela da živi sa dečakom u Knjaževcu - saznajemo iz dobro obaveštenih izvora.

Živeli zajedno u Knjaževcu, Foto-ilustracija: Foter/mahalie

U DRUGOJ HRANITELJSKOJ PORODICI

Sve vreme, kako nezvanično saznajemo, nadležni su tragali za devojčicom.

- Ona je za sada u dobrom stanju. Smeštena je u drugu hraniteljsku porodicu. Dečak živi u Knjaževcu - saznajemo od nadležnih.

Kada se saznalo za njihovu vanbračnu vezu, policija je zajedno sa radnicima Centra za socijalni rad otišla u kuću ovo dvoje maloletnika. Sve se odigravalo kao u najtužnijem ljubavnom filmu.

DETE ĆE KRUNISATI NJIHOVU LJUBAV

- Ona je počela da plače i pobegla dečaku u zagrljaj. On je nije ispuštao, uprkos našem ubeđivanju. Počeo je i on da plače. Govorili su kako se vole, kako ne žele da se rastanu, kako će dete krunisati njihovu ljubav. Jedva smo ih ubedili da moraju da krenu, on sa policijom, ona sa radnicima Centra – kaže naš izvor.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Z. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • v

    18. decembar 2018 | 15:53

    Jeste jako tuzno ali kad pogledamo iz drugig ugla ,moze li ljubav biti tuzna? Mozda je prerano ne kazem, ali bolje i ovo nego da su je nasli kod nekog dilera kadje dosla po dozu ,njega u zatvor zbog prodaje nju na odvikavanje. Steta je vec ucinjena treba sad gledati kako da im se pomogne da od dva "unistena zivota " ne bude tri.

  • Uzas

    18. decembar 2018 | 15:41

    Roditelji razgovarajte sa vasom decom,deca decu prave,ovo je tuzno!?

  • Deki

    18. decembar 2018 | 16:18

    Ne znam,mozda im treba pomoci,jako su mladi,ali opet,ljubav uvek treba pomoci i podrzati,a ne unistiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA