≫ 

Pijanom vozaču, koji je udario džipom dečaka u Trgovištu, pre nekoliko godina oduzeta dozvola zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Po nezvaničnim informacijama, on je i ranije pravio saobraćajne prestupe

  • 4

Knjaževačka policija odredila je pritvor do 48 sati meštaninu Mišelu Miloševiću(52) jer je sinoć udario džipom marke "micubiši pajero’’ dečaka starog 15 godina u naselju Trgovište Knjaževcu.

Dečak je zbog teških telesnih povreda odmah prebačen za Niš, gde se lekari bore za njegov život, jer ima teške povrede glave, udova, naprsline i modrice. Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni Milošević je u momentu nesreće bio bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta pre nekoliko godina.

Zbog zbira poena osumnjičenom Miloševiću je trajno uzeta dozvola, što znači da bi ponovo trebalo da polaže vozački ispit, da bi seo za volanom. Njega su saobraćajci zaustavljali zbog raznih saobraćajnih prekršaja, među kojima je i vožnja pod dejstvom alkohola, saznajemo nezvanično.

Kako saznajemo, osumnjičeni vozač je stao odmah čim je udario dečaka i nije pokušao da pobegne. Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć. U momentu nesreće Milošević je bio u pijanom stanju sa 2,35 promila alkohola u krvi. Džip kojim je upravljao nije bio registrovan.

I da nije došlo do nesreće, Milošević je već napravio nekoliko prestupa.

On je poznat u gradu, veoma je imućan, jer mu je otac, koji je svojevremeno bio direktor, ostavio dosta novca. On ima četvoro dece iz dva braka, a do sada nije bio osuđivan, saznajemo nezvanično.

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirR

    21. decembar 2018 | 15:49

    Čudan šablon???!!! Ima novac krši sve mogiće propise a nije omastio rešetke???? Kako je to moguće u jednoj pravnoj državi?

  • Посавина

    21. decembar 2018 | 17:32

    На робију у трајању од 10 година и без права на смањивање казне.

  • ikam

    21. decembar 2018 | 16:06

    Ni sad nece biti osudjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA