≫ 

Marijana (15) nije trebalo da se nađe u autobusu smrti, ali sudbina je htela da se baš tog jutra uspava

Ceo razred gušio se u suzama kad je čuo da je ostao bez drugarice

  • 9

U Srednjoj stručnoj i Građevinskoj školi "Neimar" u Nišu od jutros vlada muk!

U saobraćajnog nesreći kod Donjeg Međurova nastradalo je dvoje učenika ove dve škole. Aleksa D. bio je odličan đak, išao je u prvi razred građevinske škole, dok je Marijana K. išla u treći razred Srednje stručne škole u Nišu. Inače, ove dve škole nalaze se u istom kompleksu i koriste isto školsko dvorište.

Kako nezvanično saznajemo u Kliničkom centru u Nišu, Marijana se jutros uspavala i zakasnila na prvi, pa je ušla u autobus smrti, ne sluteći šta će se dogoditi.

Razdraganost srednjoškolaca danas je utihnula, a strašna tragedija ostavila je u suzama đake i nastavnike. Čim su čuli vest da su njihovi vršnjaci nastradali, časovi su odmah obustavljeni. Profesori i nastavni kadar u ovoj školi je šokiran jutrošnjom nesrećom.

Snežana Živković direktorka SSŠ izjavila je saučešće Marijaninoj porodici. Ona kaže da je iz ove nesreće povređena još jedna devojčica s inicijalim I.J. koja je zadobila prelom rebara i nalazi se u dobrom zdravstvenom stanju.

- Mi smo napravili krizni štab koji će u ponedeljak organizovati pomen. Strašna nas je tragedija zadesila. Nema s kim sam od profesora i dece razgovarala, a da mi nije rekao da je bila sjajna devojka i učenica. Njen razred je išao danas prepodne - priča Živkovićeva.

Razredna starešina Alekse D., Biljana Milićević je danas posetila niški Klinički centar kada je saznala da joj je dete iz razreda poginulo. Nije mogla da se smiri od šoka.

Na stotinak metara odatle nalazi se Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" gde je u saobraćajnom udesu povredio kičmu učenik Marko Lazarević. U KC su rekli da je sada dobro i da prate njegovo zdravstveno stanje.

VIDEO: Klinički centar u Nišu posle kobne nesreće

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana glisic

    21. decembar 2018 | 21:08

    Strašno jadna deca sada ispada da niko nije kriv užas

  • Aca

    21. decembar 2018 | 20:14

    Tuga uzas svima je pisano kako ce biti ne moze se od sudbine nazalost pobeci...

  • DARKO 100%

    21. decembar 2018 | 20:09

    Sve treba ispitati,putnike prezivele,masinovodju,da li je mogla nesreca da se izbegne?vozaca busa ako je preziveo,ceo dogadjaj i ako imaju neke sigurnosne kamere pregledati pa onda doneti sud o celom dogadjaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA