≫ 

Uznemirujući snimak likvidacije na Banovom brdu: Vidi se lice ubice, tablice auta iz kojeg je izašao. Hladnokrvno je ubio Nenada (VIDEO)

Na početku snimka vidi se Nenad koji je izašao sa dečijim kolicima, kako bi ih spakovao u gepek

  • 97

Nenad M. (38) zet izvesnog Aleksandra Šarca, koji je član kriminalne bande "Pink Panter", ubijen je u današnjoj sačekuši na Banovom brdu. Video koji se pojavio sa sigurnosne kamere kuće veoma je uznemirujuć.

Naime, na početku snimka vidi se Nenad koji je izašao sa dečijim kolicima, kako bi ih spakovao u gepek. On stoji pored svog auta, potom otključava gepek.

Printskrin: Telegraf

Nakon petnaestak sekundi, nekoliko metara dalje od Nenadovog automobila zaustavlja se belo vozilo. Ono što je jako značajno za dalju istragu, jeste što su kola iz kojih je izašao ubica, imala otkrivene tablice.

Muškarac u beloj jakni, bez ikakve maske ili fantomke, izlazi iz automobila i sa torbom u ruci prilazi meti, misleći da je prava osoba u pitanju.

Printskrin: Telegraf

Taj detalj, još jednom sugeriše da bi pronalazak napadača u kratkom roku, bio moguć, s obzirom na to da su svi bitni elementi napada transparenti.

Ubica u beloj jakni, vadi pištolj i ispaljuje nekoliko hitaca u Nenadovo telo, koje prvo stoji, a potom pada na zavejan beton.

Printskrin: Telegraf

Pri odlasku, muškarac iz pištolja izbacuje još metaka u nepomično telo, seda u auto kao suvozač i odlazi.

Printskrin: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    5. januar 2019 | 18:00

    Sta se ovo desava!? Ubice su toliko opustene kao da znaju da nece biti uhapsene. Vise se uznemirim kada prelazim neku od prometnijih ulica nego ovaj koji ubija coveka, i to coveka koji rasklapa kolica za bebe. Uzas.

  • Suxon

    5. januar 2019 | 17:43

    U Titovo vreme " diktature" ovako šta ni na filmovima nismo gledali. UŽIVAJMO U DEMOKRATIJI !?...

  • Licemerka

    5. januar 2019 | 17:41

    Do sada bi trebalo da je uhapšen ubica? Ili grešim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA