≫ 

Sahranjen Stefan, mladić koji je poginuo u sudaru sa autobusom: "Pozdravi Jovanu, sada ste zajedno"

Stefana su u suzama ispratili drugovi, otac, sestra i brat

  • 2

Stefan Ilić (26), koji je 10. januara na putu Kruševac - Đunis, vozeći "fijata" poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom "Jugoprevoza", sahranjen je danas na groblju u Parunovcu kod Kruševca.

Skoro niko nije disao od brojnih prijatelja, rođaka, školskih drugova i poznanika kada je sanduk sa telom Stefana Ilića (26) položen duboko u zemlju na groblju u Parunovcu kod Kruševca. Sahrana mladog čoveka koji je 10. januara na putu Kruševljac-Kaonik, vozeći “fijata”, poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoza”, bila je potresna i za one koji nisu Stefana dobro poznavali.

Stefan je poginuo na licu mesta, Jovana je preminula dan kasnije Foto: Kruševac Press

Stefan Ilić je nastradao na licu mesta i njegovo su telo satima izvlačili vatrogasci. Samo 24 sata kasnije, u Jedinici intenzivne nege teškim povredama podlegla njegova velika ljubav, mlada porodilja Jovana Milenković(25), prethodno donevši na svet sinčića teškog 3,5 kilograma.

- Stefana smo zajedno podigli moj brat Miloš i naša pokojna mati Milenija i ja. Bio je vredan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca,brata Ivana i sestru Ivanu. Svi su kao što vidite pretužni -priča za “Novosti” Radoir Ilić, Stefanov stric

U Jovanu je, svedoči stric Radomr, Stefan bio zaljubljen do ušiju.

Priseća se, setno, kako je bratanac umeo da sa svojom dragom telefonira tako što izađe iz kuće kada je lepo vreme, da drugi ne bi čuli kako joj izjavljuje ljubav. Takva ljubav, pričaju Ilići, jednom se događa.

Stefanov otac Miloš ćutke je primao izjave saučešća jednako potresenih ljudi okupljenih oko rake. Odmah posle nesreće, na svom Fejsbuk profilu objavio je tužnu vest o stradanju sina na Čokotinom brdu.

-Poslednji pozdrav za mog sina Stefana, koji je poginuo. Nema te više, sine moj -napisao je Miloš.

Rodbina i prijatelji iz Makedonije i Sarajeva bili su deo tužne povorke, ne verujući da su na sahrani mladića koji je 24.januara trebalo da proslavi rođenje sina-prvenca. Ivan, Stefanov brat, pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vreme bile pune suza. Sestra, Ivana, ipak, nije izdržala. Glasno je dovikivala bratovljevo ime.

-Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno - govorila je kroz suze Ivana, moleći ljude da sačekaju sa spuštanjem sanduka kako u raku kako bi što duže bila sa bratom.

VIDEO: Nezapamćen udes kod Jagodine

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    12. januar 2019 | 21:32

    Tuga prevelika..

  • Mslm da

    13. januar 2019 | 00:32

    Treba zajedno da ih sahrane, jer kažu da je previše voleo. Neka bar tako budu zajedno do večnosti. TUGA 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA