≫ 

Teško razbojništvo kod Arilja: Upao u kuću starca (85), išamarao ga i oteo mu celu penziju

Prema nezvaničnim saznanjima, M. K. je ispričao da nije čuo da mu se neko šunja kroz kuću i da se probudio u trenutku kada ga je napadač svukao sa kreveta na pod

  • 3

Još uvek nepoznati razbojnik za kojim policija traga upao je noćas u kuću 85-godišnjeg M.K. iz sela Grdovići kod Arilja i opljačkao ga.

Starcu, koga je je nekoliko puta udario i naneo mu lakše telesne povrede, i koji živi sam, pljačkaš je odneo celu penziju.

Razbojništvo koje je diglo na noge ariljsku policiju dogodilo se noćas oko dva sata kada je provalnik kroz garažna vrata upao u kuću M.K. koji je u to vreme spavao.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, M. K. je ispričao da nije čuo da mu se neko šunja kroz kuću i da se probudio u trenutku kada ga je napadač svukao sa kreveta na pod.

Od zatečenog domaćina razbojnik je tražio novac, a kada mu je ovaj odgovorio da nema, udario mu je nekoliko šamara preteći da će ga tući sve dok mu ne da pare.

Nemajući kuda preplašeni starac je otišao u drugu prostoriju iz nje doneo novčanik u kome se nalazilo 27.000 dinara, njegova cela penzija. Razbojnik je uzeo sav novac i pobegao posle čega je M. K. pozvao policiju.

Opljačkani meštanin Grdovića je ispričao da napadač nije bio maskiran, ali da ga mu nije video lice jer se sve odigralo u mraku.

VIDEO: Epska borba za torbu punu novca! Žena nije puštala iako ju je udarao

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA