Nema centimetra na telu na kome nije bilo uboda: Petra Petrovića (67) je ljubavnica brutalno pretukla, pa izbola nožem

Marina je prvo pretukla Petra, nakon čega se on obratio policiji za pomoć, a kad se vratio, ona ga je ubila

  • 9

Marina S. (33) na smrt je pretukla i izbola Petra Petrovića (67) sa kojim je bila u vezi, a surovo ubistvo dogodilo se u četvrtak, 10.januara, u selu Guncati kod Knića. Kako izvor iz ovog mesta otkriva za Telegraf.rs, Marina je prvo pretukla Petra, nakon čega se on obratio policiji za pomoć. Kada se nakon toga vratio kući, Marina ga je čekala, čvrsto rešena da završi započeto.

Toliko ga je bola da, kako kaže naš izvor, skoro da nema centimetra na telu na kome nije bilo uboda. 

Obdukcija je pokazala da je koban bio udarac drvenom stolicom u grudi, kada je Marina Petru slomila rebro i probušila pluća. 

Prema nezvaničnim informacijama, Marina S. je poznata po nasilničkom ponašanju, a sumnja se da je svoju žrtvu, za koju se predpostavlja da su bili u vezi, maltretirala pre likvidacije batinama i na druge načine.

Nakon hapšenja njoj je tužilac oderedio pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    16. januar 2019 | 11:39

    Molim sva feministička udruženja za komentar ? Kada je muškarac nasilan (da se razume, nimalo ne odobravam!) utrkuju se ko će biti glasniji i stati u odbranu žena. Ajmo sad, da čujemo osudu za nasilne žene?

  • Gradjanin

    16. januar 2019 | 12:53

    Psihicko nasilje nad muskarcima je "normalna pojava" e kad im to prekipi odreaguju " muski" i onda se oglase sva miguca udruzenja. Gospodo odreagujte i na nasilje nad muskarcima. A i onako ste trazile ravnopravnost.....pa prema tome

  • 911

    16. januar 2019 | 12:38

    Nije mogla da trpi torturu hahahah, hajde zene pisite malo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA