≫ 

Uzela njegovo prezime i na ćirilici mu napisala "volim te": Španska misica koja je zamalo ostala bez noge u Beogradu, udala se za Strahinju pod čija je kola postavljena bomba (FOTO) (VIDEO)

Ćirilicom je napisala "Volim te"

  • 10

Olac Bilbao, koja je u avgustu prošle godine povređena u eksploziji automobila na Galenici, udala se za Strahinju Stojanovića, pod čija je kola postavljena bomba koja joj je zamalo odnela život.

Da su se venčali, ona je otkrila kada je na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj je napisala “Mr. & Mrs. Stojanović”.

 
 
 
View this post on Instagram
Mr. & Mrs. StojanovicA post shared by Olatz Stojanovic Bilbao (@0latz) on

Malo kasnije, dodala je i snimak iz kola. Stojanović je za volanom, a ona lagano đuska uz pesmu Senidah "Slađana", onda ga ljubi. Pored tog snimka na srpskom i na ćirilici ona je napisala "Volim te".

 
 
 
View this post on Instagram
Волим те ❤️A post shared by Olatz Stojanovic Bilbao (@0latz) on

Podsetimo, bivša mis Marbelje za 2014. godinu bila je kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem. Ona je u avgustu teško povređena u nesreći koja se odigrala u Zemunu, kada su kola u kojima je sedela eksplodirala. Stojanović tog trena nije bio sa njom, te nije povređen, ali je ona dobila ozbiljne ozlede. Nakon toga usledila je borba da joj ne amputiraju noge, a zahvaljujući veštini i stručnosti srpkih lekara, to se nije desilo.

Foto: Facebook/Olatz Bilbao
Foto: Instagram/queenolatz

Foto: Instagram/queenolatz

Nakon svega, Olac je, sudeći po fotografijama, ostala u vezi sa Stojanovićem, koju su sada i ozvaničili brakom.

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA