Mladić u Valjevu zbog selfija za dlaku izbegao smrt na vagonu, a njegovo telo puno je opekotina od strujog udara od 25.000 volti

Napon na kontaktnoj mreži je 25.000 volti i strujni udar je moguć i bez fizičkog kontakta sa žicom

  • 12

Pravljenje "selfi" fotografije na vagonu umalo se u trenutku kobno završilo za mladića S. S. (19) koji je doživeo strujni udar i zbog čega je transportovan iz Valjeva na lečenje u Beograd.

On je, dok je pokušavao da napravi "selfi" fotografiju pošto se popeo na vagon na drugom koloseku valjevske železničke stanice, doživeo udar struje napona 25.000 volti i zadobio opekotine koje su mu zahvatile veći deo tela, piše "Blic".

Pomoć mu je najpre ukazana u Urgentnom centru valjevske bolnice, ali je zbog nivoa opekotina morao da bude prebačen na dalje lečenje u beogradski Klinički centar.

Nakon prvog zbrinjavanja, S. S. je policiji ispričao da je bio sam na stanici i da se na vagon popeo "bez nekog posebnog razloga", ali je na licu mesta pronađen njegov mobilni telefon, pa se pretpostavlja da je pokušao da napravi "selfi" fotografiju.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renata

    21. januar 2019 | 21:49

    Trebalo bi u skoli da deca budu upozorena na opasnosti od penjanja na vagone. E,sad ima i onih koji nisu isli u skolu a imaju i roditelje neznalice.

  • Svetac

    21. januar 2019 | 21:47

    Sad ce znati da strujno kolo radi metar oko provodnika po suvom vremenu a ako je magla mozes da osetis peckanje ina 2 metra

  • Bole

    21. januar 2019 | 21:44

    I sta sad treba da ga zalimo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA