Miloš (24) je krvario i bodrio sebe da izdrži do bolnice: Mladić je kovao planove za budućnost, a onda se pojavio Đurović s nožem

Tamo, gde je poslednje trenutke svog života proveo mladi Čačanin, sveće, cveće i oproštajno pismo prijatelja i poznanika koji su došli da odaju počast svom "bratu"

  • 64

Dok ga je monstrum ubadao nožem Miloš ga je molio da prestane, a kada je ubica pobegao, bodrio je sebe da izdrži dok stigne hitna. On je toliko voleo ovaj život, a neki bolesnik ga je ubio tek tako.

Ovim rečima prijatelji i poznanici Miloša Mileusnića (24) iz Čačka, koji je živeo i studirao u Beogradu, prepričavaju tragediju koja se u nedelju oko 6.00 ujutru odigrala ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20A. Tišinu mirnog jutra, pričaju, prekinuli su krici povređenog Mileusnića.

- Izašao je iz ulaza i haustora, i na ulici sreo tog ubicu sa nožem. Krenuo je da beži nazad, verovatno misleći da se sakrije u ulaz pošto brava do skoro nije radila. Nažalost, zamenjena je pre desetak dana tako da ga je ludak sa nožem sustigao tu gde vidite krv - prepričava jedan od komšija kog smo zatekli ispred ulaza.

A tamo, gde je poslednje trenutke svog života proveo mladi Čačanin, sveće, cveće i oproštajno pismo prijatelja i poznanika koji su došli da odaju počast svom "bratu". Čak su i komšije iz susednih ulaza i slučajni prolaznici prilazili da izjave saučešće, govoreći preplašeno sebi u bradu kako "niko više nije bezbedan" i kako je "grad pun ludaka".

Nedeljko Đurović Fejsbuk

- Kada je krenuo da ga ubada nesrećni Miloš ga je molio da prestane, govorio mu je: "Nemoj, brate, nemoj", a ovaj nije obraćao pažnju. Pobegao je tek kada je on odlučio da je dosta, a onda je komšija iz susednog ulaza pozvao hitnu. Policiju je pozvao čim je čuo koškanje - prepričavaju komšije užas koji se dogodio.

Kako kažu, čuli su kako krvav Miloš bodri sebe da izdrži.

- Dok je tako krvario i čekao da lekari dođu, bodrio je sebe da izdrži još malo, da stigne do bolnice - kažu komšije.

SNIMAK ODAO UBICU?

- Čuo sam da policajci pričaju da postoji snimak iz trole koja staje ovde ispred ulaza u naše dvorište. Tako su i videli tog pomahnitalog manijaka sa ogromnim nožem u rukama, a koliko sam čuo, odmah su ga i prepoznali, jer je neki problematičan tip za kog su znali od ranije - dodaju oni i još kažu da je posle krvničkog ubadanja ubica nonšalantno prešao na drugu stranu ulice, ušao u trolu i odvezao se ka gradu.

Miloš Mileusnić Foto: Facebook

ČUO SE SA DEVOJKOM PRE NEGO ŠTO JE IZAŠAO 

Jedan od prijatelja dok je palio sveću ispričao je da se tog jutra čuo sa devojkom preko "Fejstajma" i da je oko 5.35 odlučio da krene ka njenom stanu u blizni.

- Ne mogu ni da vam opišem koliko je taj dečko voleo život. Bio je u srećnoj vezi, završavao je Pravni fakultet, a pre toga je završio srednju medicinsku. Uskoro je trebalo da počne da stažira, imao je velike planove za budućnost - kroz plač priča njegov prijatelj dok pali sveću na mestu Miloševog ubistva.

Kako kaže, Miloš dolazi iz poštene porodice.

- Roditelji su mu ugledni doktori u Čačku, sestra mu je završila fakultet u Beogradu. On stvarno nije bio neki problematičan dečko niti nekakav navijač. Jeste voleo Partizan, ali daleko od toga da je bio u nekim problemima zbog toga ili bilo čega drugog. Živeo je normalnim životom, nikom nije jasno kako i zašto je do ovoga došlo - kaže i dalje šokiran prijatelj.

Nedeljko Đurović Foto: Nedjeljko Đurović/Facebook

Juče su u iznajmljeni stan u Dimitrija Tucovića došli i roditelji pokojnog Miloša. Nesrećni otac i majka, slomljeni od bola, nisu mogli sebi da objasne tragediju koja ih je snašla.

- Oni ljudi ne mogu da veruju, ne mogu da dođu sebi. A i kako bi... I njegov cimer je jako potresen, svi smo u šoku - zaključuje on kroz suze.

UBICA GA IZBO IZ LIČNOG NEZADOVOLJSTVA

Manje od 24 sata kasnije, beogradska policija stavila je lisice na ruke 28-godišnjem Neđeljku Đuroviću (28) iz Beograda. Kako se saznaje, pomahnitali kasapin je policajcima ispričao da je ubistvo počinio jer je bio nezadovoljan svojim životom!

Miloš je živeo punim plućima i kovao planove za budućnost Foto: Facebook

To je učinio nakon nekoliko časova provedenih na društvenim mrežama, kada je ljut i nezadovoljan svojim "bednim životom" odlučio da izađe na ulicu i presudi nekome.

Nažalost, prva osoba na koju je naišao bio je 24-godišnji Miloš, mladić koji je živeo život punim plućima i kovao velike planove za budućnost, a koji su se raspršili u trenutku na pločniku beogradskog ulaza i to samo zbog nečijeg hira...

VIDEO: Država još žešće i ozbiljnije protiv kirminalaca

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    29. januar 2019 | 09:31

    SMRTNA je zakon bato.

  • Olja

    29. januar 2019 | 09:06

    Pa,ovo je strasno!Manijak je izasao da ubije nekog,znaci da je to mogao bi ti bilo ko.Zao mi je ovog mladica koji je ubijen,njegove mladosti,porodice,prijatelja.Ovog monstruma treba osuditi na elektricnu stolicu!

  • Ђура

    29. januar 2019 | 09:18

    Требало је тог лика држати под присмотром чим су његове слике изашле на друштвеним мрежама.Ca таквом фацом и изразом лица могло се видети да је потенционални убица.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA