≫ 

Neđeljkov kolega otkrio detalje poslednjeg susreta sa monstrumom: Trebalo je da putuje sa drugom za Beograd, sve dok ga tog jutra nije pozvao...

Neđeljko Đurović (27) iz Požarevca osumnjičen je da je u nedelju ujutru iz čista mira ubio studenta Miloša Mileusnića

  • 10

Neđeljko Đurović (27) iz Požarevca, koji je osumnjičen da je u nedelju ujutru ubio studenta Miloša Mileusnića u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, poznat je istražnim organima u svom rodnom gradu po nasilničkom i problematičnom ponašanju.

Naime, on se u junu 2017. našao u centru istrage zbog nasilja porodici, nakon što je zverski pretukao rođenu majku, koja ga je potom prijavila policiji, saznaje Kurir.

Kako je objasnio naš izvor upućen u istragu, Đurović je po hitnoj meri, koju propisuje zakon o sprečavanja nasilja u porodici, priveden.

- Đuroviću je zbog napada i zverskog prebijanja majke izrečena mera zabrane, po kojoj nije smeo da prilazi nesrećnoj ženi ni komunicira sa njom. Najpre mu je određena zabrana prilaska do 48 sati, a kasnije je ona produžena na mesec dana. Za to vreme, njegova majka nije otišla kod lekara kako bi se utvrdio stepen povreda.

Foto: Nedjeljko Đurović/Facebook

Međutim, po isteku te zabrane, ona je u Centru za socijalni rad izjavila da se ne oseća ugroženo, a potom je promenila iskaz. Socijalnim radnicima je rekla da je sin ipak nije tukao i da nema povreda, pa je postupak protiv njega obustavljen - objašnjava izvor i nastavlja:

- Osim toga, on je požarevačkim istražnim organima poznat i po brojnim prekršajima, a imaju ga evidentiranog i zbog kršenja javnog reda i mira, a pre 12 godina je kod njega pronađena manja količina marihuane - objasnio je sagovornik iz istrage.

Porodica Đurović u Požarevcu je poznata kao imućna, a njegov otac je vlasnik omladinske zadruge.

- Otac mu je poreklom iz Crne Gore i važe za bogate ljude. Oni imaju više nekretnina u Požarevcu. Po završetku fakulteta, Neđeljka su zaposlili u lokalnoj firmi u Kostolcu - kaže naš izvor.

Sa drugovima poslednji put viđen u četvrtak uveče 

Kako tvrde poznanici uhapšenog, Đurović je poslednji put viđen u četvrtak uveče, kada je sa drugovima bio u kafiću.

- Pio je sok i požalio se prijateljima da ima neke porodične probleme. Navodno, on je u petak s bliskim drugom trebalo da ide za Beograd, ali ga je tog jutra nazvao i rekao mu da želi da ide sam, da bi malo odmorio glavu i iskulirao se. Od tog poziva, niko se više nije čuo s njim - rekao je kolega uhapšenog.

Podsetimo, Đurović je u nedelju ujutru oko šest sati nasumično nasrnuo na prolaznika Miloša Milusnića, koga je izbo kuhinjskim nožem. Mladić je ubrzo preminuo, a ubica je pobegao, ali je iste večeri uhapšen.

Na saslušanju u policiji je priznao zločin tvrdeći da je celu noć proveo na društvenim mrežama, kao i da je zločin počinio kada je shvatio da njegov život nema nikakvog smisla. Nakon dva dana izveden je pred zamenika višeg javnog tužioca, gde je potpuno promenio priču, tvrdeći da nikoga nije ubio, već da je njega napala grupa mladića od koje je jedva uspeo da se spase.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inspektor Hari

    30. januar 2019 | 22:55

    Verovatno u lokalnoj firmi Termoelektrana Kostolac,to je inace jedna mala lokalna firmica u kojoj haraju crnogorci jod od 60-tih godina proslog veka od kad su prvi poceli da silaze iz kamenjara medju ljude i to im je jedno od najstarijih gnezda a plate su tu onako,lokalne,od 1000 do 1500 evra bez kombinacija u raznim nabavkama,prodaji uglja itd,itd.....pa mislim znamo se mrrrrčeeee!

  • Srbija

    30. januar 2019 | 22:57

    Ti si decko za stolicu!... elektricnu!

  • Mića

    30. januar 2019 | 22:55

    Joj sad pustiti da ga oderu zatvorenici,kozu mu treba odrati kao zecu ,sta mu je nesrecni mladic skrivio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA