≫ 

Filmska potera na Vračaru: Tinejdžer ukrao auto od roditelja, bežao od policije, pa pokušao 2 puta da ih pregazi. Vozilo je smrskano, a pronađena je i marihuana (FOTO) (VIDEO)

Tokom potere zakucao se u pekaru, a od siline udara vozilo je završilo nasred raskrsnice

  • 27

Na Vračaru se večeras odigrala policijska potera kao na filmu! Sve je počelo kada je tinejdžer (17) ukrao auto od roditelja i sa drugovima krenuo da jurca po gradu.

Foto: Telegraf

Policija je u poteru za maloletnim vozačem išla kroz Ustaničku ulicu. Dok je bukvalno leteo po putu, tinejdžer je čak dva puta pokušao da pregazi policajca.

Foto: Telegraf

Na kraju se zakucao u pekaru na uglu ulica Gospodara Vučića i Grčića Milenka, a od siline udara vozilo se odbacilo unazad i završilo nasred raskrsnice.

Foto: Telegraf

Tri osobe su tom prilikom lakše povređene, a na licu mesta nalaze se čak tri policijska vozila i dve ekipe Hitne pomoći.

Foto: Telegraf

U kolima maloletnika pronađena je marihuana. Kako saznajemo, neki od njih su i od ranije poznat policiji.

Foto: Telegraf

A noć je tek počela...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    2. februar 2019 | 00:44

    Tog delikventa odmah zaposliti u javno komunalno,cistit sneg,kanalizajicu,smece...i ako to polozi vojna akademija...ustajanje u 6 vezbe,rad,obuka,zatezanje kreveta...Uvesti obavezan Vojni Rok

  • Cc

    2. februar 2019 | 01:13

    Ja nemam komentar.. Ne znam.. Svaki novi dan donese jos vece ludilo od prethodnog.. Sta li je sledece.. Hvala Bogu pa bar nema zrtava u vidu pesaka i drugih vozaca u ovom slucaju..

  • @@@

    2. februar 2019 | 00:50

    Bože kakvo je vreme došlo....ono što smo nekad gledali na tv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA