≫ 

Osuđen Denis Napast iz Požarevca, kome su udate žene plaćale za seks: Žrtvama ne sme da priđe na manje od 100 metara!

Miloš Stojković u naredne tri godine ne bi smeo da progoni nijednu ženu, u suprotnom odlazi u zatvor na godinu dana

  • 20

Frizer Miloš Stojković (26) iz Požarevca osuđen je danas u sudu u Velikom Gradištu na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine zbog proganjanja četiri žene, saznaje Telegraf.rs.

Stojkoviću, poznatijem kao Denis Napast, a koji je dospeo u javnost zbog njegove neverovatne želje da ima seks samo sa starijim i udatim ženama, izrečena je i mera bezbednosti iz člana 89a Krivičnog zakonika Srbije - zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim ženama od 100 metara.

Posle presude moraće će da miruje Foto: Privatni album

Naime, Miloš je skoro četiri godine uredno vodio evidenciju o svim ženama iz Srbije koje je odveo u krevet. Policija u njegovom telefonu pronašla poduži spisak s imenima udatih žena koje su bile nesrećne u braku. Iako se u prvi mah mislilo da je bio sa 60 žena, na kraju se otkrilo da je on bio sa oko 200 njih.

- Sasvim slučajno je otkrio da ga privlače starije žene. Krupan, visok, crn, s bradom, vrlo brzo je osvajao žene koje su bile nesrećne u braku. Lako su ga pronalazile na društvenim mrežama, ali i on njih. Video je tu mogućnost "da im pomogne". Umesto njihovih muževa, rado je odrađivao "bračne" dužnosti - kažu njegovi poznanici.

Žene ga obasipale letovanjima, garderobom, parfemima... Foto: Privatni album

Kako saznajemo, u sudu u Požarevcu čekaju ga još nekoliko procesa za ugrožavanje bezbednosti i polno uznemiravanje.

VIDEO - Ispovest Denisa napasti, frizera koji je zadovoljavao žene: Nije ih bilo 60, već mnogo više

(I. Č./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zena

    5. februar 2019 | 14:21

    Ne razumem zasto je osudjen? Zene su placale uslugu kojom su bile zadovoljne jer da nisu ne bi ga preporucile dalje. Njemu lepo, njima lepo, ne vidim element krivicnog dela u celoj prici!

  • Vuk1

    5. februar 2019 | 14:15

    Umesto da ga nagrade oni ga kaznjavaju. Koliko su samo dobrih ruckova muzevi rucali posle susreta sa njim,pa deca nisu dobijala batine,pa kuca sredjena i tako dalje. Bas nemate ni razumevanja ni pravde

  • Lol

    5. februar 2019 | 13:37

    A sto su one pristajale?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA