≫ 

Vozač "bmw" pola sata divljao gradom, policijske sirene razbudile građane! Ovakvu poteru u Prokuplju nisu skoro videli

Vozač je "nakupio" tri prekršaja i to vožnja bez dozvole, nasilničko ponašanje i nepostupanje po naredbi policije

  • 6

Oko pola sata trajala je sinoć policijska potera Prokupljem za vozačem BMW-a koji je pobegao sa lica mesta, kada ga je policija zaustavila, oko 22 časa. On je na kraju uhapšen zbog tri teška prekršaja, po hitnom postupku. Prekršajni sud u Prokuplju osudio ga je na kaznu zatvora od 65 dana i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

- Pošto je policijska patrola zaustavila vozilo BMW, vozač je ubrzo napustio kontrolno mesto. Pobegao je Interventnoj policiji, zatim i Saobraćajnoj, pa su ga na kraju uhvatili inspektori grupe za suzbijanje narkomanije. Sve je ličilo na filmsku poteru, a kako nije bilo kasno noću, građani su po policijskim sirenama i vozilima koja su bila pod rotacijom shvatili da se nešto krupno događa - potvrđeno je našem novinaru.

Po hitnom postupku vozač BMW-a je predat Prekršajnom sudu. Na teret mu se stavljaju tri prekršaja i to vožnja bez dozvole, nasilničko ponašanje i nepostupanje po naredbi policije, potvrđeno nam je u Prekršajnom sudu u Prokuplju.

VIDEO: Tinejdžer ukrao auto od roditelja, pa se zakucao u pekaru

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA