≫ 

Boranin koji se sumnjiči da je silovao maloletnu svastiku, odavno je poznat policiji: 10 godina proveo u zatvoru, 4 puta nosio nanogicu

D.A. je svastiku prvi put silovao u svojoj kući, dok mu je supruga bila u gradu, a deca u drugoj sobi. Posle toga, sa napastvovanjem je nastavio, sve dok M.B. nije sve ispričala ocu

  • 3

D. A. (33), iz Bora, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao maloletnu svastiku M. B. (16), rođenu sestru svoje supruge sa kojom ima četvoro dece, iza sebe ima "bogat" policijski dosije teških krađa i razbojništava, zbog čega je u zatvoru proveo oko 10 godina, a četiri puta mu je izrečena i mera - nošenja nanogice – koju je, navodno, imao i kada je obljubio devojčicu.

D.A. je svastiku prvi put silovao u svojoj kući u decembru, dok mu je supruga bila u gradu, a deca u drugoj sobi. U trenutku obljube, devojčica je došla da pričuva sestri decu dok je ova imala neka posla da obavi u gradu.

- U trenutku kada je maloletnica došla kod njega kući, D.A. je odveo u sobu i tada prvi put silovao. Kako je maloletnica objasnila to je učinio uz primenu sile i pretnje da će joj nauditi ako se nekome požali. Deca D.A. su tada bila u drugoj sobi – ispričao je dobro obavešten izvor za Telegraf.

M.B. je to skrivala tajno plašeći se za svoj život. Na kraju svom ocu sve ispričala.

- Sumnja se da je osumnjičeni nekoliko puta silovao svastiku. Kako je ispričala maloletnica, u svom stanu je to činio kada mu žena nije kod kuće, a silovao je i u stanu gde ona živi sa roditeljima – dodaje naš sagovornik.

Zahvaljujući brzim radom pripadnika borske Kriminalističke policije sakupljeni su dokazi koji navode na osnovanu sumnju da je M.B. silovana I D.A je uhapšen.

- Živeo je u Beogradu 13 godina, a više puta kako u tom gradu tako i u Boru je hapšen zbog krađa, teških krađa i razbojništva. Isto tako, četiri puta je već nosio nanogicu – ističe naš izvor.

Posle toga, sa napastvovanjem je nastavio, sve dok M.B. nije sve ispričala ocu.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs/D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retro

    8. februar 2019 | 13:50

    Dakle, ovaj je nepopravljiv. Sloboda za takve nije. Doživotna uz težak rad a zarađeni novac slati porodici. Monstrumčina je samo za bajbuk i motku.

  • Una

    8. februar 2019 | 15:21

    Uhapsiti sudije koje su sudile monstrumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA