Lekari se bore za život starca kojeg je komšija bacio sa zida u Varvarinu: Policija uhapsila napadača, pijančio je ceo dan ispred prodavnice!

Povređena je i njegova supruga, ali ona nije životno ugrožena

  • 2

M.P. (64) iz sela Izbenica kod Varvarina, kojeg je juče napao njegov komšija Lazar M. (26), zadobio je teške telesne povrede pa se lekari niškog Kliničkog centra bore za njegov život.

- Pacijent je primljen sinoć u Urgentni centar Kliničkog centra Niš, urađena je hitna dijagnostika nakon čega je zbrinut na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Životno je ugrožen, intubiran i priključen na aparat za veštačku ventilaciju, ali spontano diše. Ima teške povrede glave i trbuha, primljen je sa krvarenjem koje su lekari sanirani - saopšteno je iz niške bolnice.

Nesrećnog starca i njegovu suprugu Lazar je napao bez ikakvog razloga, nakon što je prethodno pijančio sa prijateljem. Starica je takođe povređena, ali nije životno ugrožena.

LAZAR M. UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA PET OSOBA

Policija je uhapsila Lazara M. (25) zbog sumnje da je, uz pomoć Saše Ž. (40), napao i povredio pet osoba, među kojima i jednog policajca, prenela je Televizija Pink.

Dve osobe su tom prilikom zadobile teške, a tri lake telesne povrede.

Uhapšeni je napao pet osoba Foto: Pixabay.com

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičene, ali je prilikom intervencije povređen jedan policajac i oštećeno je i jedno policijsko vozilo.

Pink navodi da osumnjičeni muškarci imaju kriminalni dosije i da je Lazar M. psihijatrijski bolesnik.

Motiv napada utvrđivaće se u daljem toku istrage.

(Telegraf.rs/Tanjug/D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    9. februar 2019 | 09:43

    Psihijatrijski bolesnik to mu dodje kao poslanicki imunitet mogu da rade sta hoce a da ne odgovaraju,i sta sad gotovo ubi coveka pa i policajca povredio i bice nikom nista lud pa kad je lud sto samog sebe ne povredi udri bre glavom u zid ako imas problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA