≫ 

Dečak (12) pucao sebi u usta iz tatinog pištolja, pored tela pronađeno oproštajno pismo za roditelje: Nezapamćena tragedija u selu kod Medveđe

Dečak je očev pištolj izvukao iz zaključane fioke, koju je obio

  • 17

Dečak N.M. (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je u ponedeljak uveče samoubistvo pucajući sebi u usta očevim pištoljem, a pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima, potvrđeno je nezvanično Jugmedii.

Ova nezapamćena tragedija u opštini Medveđa dogodila se oko 18 sati u porodičnoj kući, kada je poziv u pomoć stigao u Dom zdravlja Medveđa, ali lekari nisu ništa mogli da učine jer dečak nije davao znakove života.

- Detalji oproštajnog pisma poznati su redakciji, ali ih nećemo iznosimo zbog porodice i zbog eventualnog uznemirenja javnosti - piše portal Jugmedia. 

Takođe, prema potvrđenim informacijama, dečak je očev pištolj izvukao iz zaključane fioke, koju je obio.

Ova sada nesrećna porodica ima još jedno dete, mlađu devojčicu, a majka dečaka koji je digao ruku na sebe je trudna. Meštani kažu da je reč o dobroj porodici i da nikada ništa nije ukazivalo na moguću tragediju.

Uviđaj na licu mesta obavili su nadležni iz Višeg tužilaštva u Leskovcu.

VIDEO: Ova devojka je pokušala sebi da oduzme život, a onda je smogla snage da progovori o tome i zatraži pomoć:

(Telegraf.rs/Jug media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. februar 2019 | 07:17

    Trebalo bi da se objavi oprostajno pismo decaka da bi smo znali sustinu problema ili izvukli neki nauk nazalost iz velike tragedije,kad znas istinu onda mozes doneti pravilno neke odluke ,misli, itd.. ako neznas onda mozes sve to krivo da radis.Postoje tu mozda vise stvari koji su uticali na decaka mozda osecaj zapostavljenosti u porodici u smislu ljubavi jer on ima i mladju sestricu a majka mu je trudna ,neki vid ljubomore,mozda vrsnjacko nasilje,trenutni bes ako nije nesto dobio sto je zeleo, uvreda jaka, neka igra izazova preko kompa koja ga je na to nateralo ,jer bilo je i tih primera,mozda seksualno zostavljan od strane neke trece osobe, ostala su samo nagadjanja dok se ne objavi i ako se objavi oprostajno pismo.

  • Mila

    12. februar 2019 | 06:04

    Saučešće porodici. To su godine predpuberteta kada se deci i najmanja bezazlena nepravda prema njima, čini ogromna. Možda čak, eto i ljubomora prema nerodjenom bratu, ili sestri. Nemaju racionalnu svest prema životu.Ovo sam napisala zbog onih dušebrižnika koji će osuti po roditeljima. Ne daj bože nikome da oseti bol zbog gubitka deteta.

  • toyi

    12. februar 2019 | 08:54

    neznam sta da kazem samo lose vjesti.tuga do neba saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA