Oglasio se pretučeni vozač autobusa iz Novog Sada: Sada sam dobro, ali moram na bolovanje

On je predivan čovek, korektan radnik, kažu u JGSP Novi Sad

  • 8

Vozač autobusa na liniji 56 u Novom Sadu, koga su u nedelju trojica napadača brutalno pretukla i pokušala da opljačkaju, došao je sebi i polako se oporavlja.

Iako ne želi više da se eksponira, preko preduzeća JGSP Novi Sad poručio je za Telegraf.rs da se sada dobro oseća, ali i da je otvorio bolovanje. Kako kažu u ovom preduzeću, ono što je on pretrpeo tretira se kao povreda na radu.

Njegove kolege i dalje su u šoku i žale zbog traume koju je jadni čovek doživeo.

Ostale su pocepane novčanice koje je vozač čuvao od razbojnika, Foto: mediagroup.rs

- On je predivan čovek, korektan radnik. Mnogo nam je krivo što mu se ovo dogodilo. Nemamo nikakvu zamerku na njegov rad dosadašnji - rekli su iz JGSP-a za Telegraf.rs.

Podsetimo, na Autobuskoj stanici u Novom Sadu pretučen je vozač JGSP Novi Sad na izlaznom peronu na liniji 56.

Trojica napadača su prilikom izlaska putnika nešto pre 14 sati, u nedelju, na dolaznom peronu Međunarodne autobuske stanice upala u autobus, za čijim je volanom sedeo nesrećni vozač. Oni su počeli da mu otimaju novac i da ga tuku.

(S.Č./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nexus

    12. februar 2019 | 15:40

    Najlakse je izigravati ucveljenu mladu sedeti kod kuce, a novac dobijati na ruke. Svakako i u autobusu sedi pa neka radi čovek!

  • Žasu

    12. februar 2019 | 15:34

    Pa da najlakse je otici na bolovanje sedeti kod kuce, a novac ti leze na račun. Neko ceka mesecima i godinama na posao, a on covek bi da se izlezava.

  • Slobodan

    12. februar 2019 | 15:48

    Kad bi kaznena politika bila ozbiljnija nikome ne bi padalo na pamet da nesto slicno pokusa. Ovako znaju prestupnici da nece ogovarati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA