≫ 

Taksista koji je pregazio Gojka nastavio da radi kao da ništa nije bilo. Više puta je prošao pored njegovog tela, a onda je uradio nešto još jezivije

U jednom trenutku u njegov taksi su sele dve devojke koje su primetile Gojkovo telo

  • 15

Miroslav V. (46) taksista iz Prigrevice, uhapšen je zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo mladić Gojko Grozdanić iz istog sela nadomak Apatina. Sumnja se da je on najpre udario mladića, pobegao sa mesta nesreće, te nastavio da radi prolazeći više puta pored njegovog tela, a da je policiju pozvao tek kada su ga putnici koje je prevozio na to naterali.

Straviča nesreća se, prema dosadašnjim informacijama, dogodila u subotu oko 3.30, kada je, kako se sumnja, Miroslav V. vozeći svoj taksi naleteo na Gojka koji se peške vraćao iz noćnog provoda.

Hronološki gledano na osnovu onoga što su preneli mediji pozivajući se na izvore iz policije, oko 3.00 sata posle ponoći Gojko se uputio iz Stapara, gde je bio u noćnom klubu sa drugarima, ka Prigrevici, selu u kom je živeo. Kako nije imao novca za taksi, drugar i on su odlučili da se kući vrate auto-stopom.

Kada su stigli do skretanja za Prigrevicu, prijatelj i on su se rastali, a Gojko je peške, koračajući pored neosvetljenog puta, krenuo ka svom selu, dok je drugar nastavio ka Somboru. Tog maglovitog jutra, pre nego što se razdanilo, oko 3.30 našiao je Miroslav V, taksista, koji u tom trenutku u automobilu nije imao putnika i, kako se sumnja, udario nesrećnog tinejdžera.

Grozdanić, Foto: Gojko Grozdanić/Facebook

Potom je, umesto da mu pruži prvu pomoć i pozove policiju i lekare, hladnokrvno pobegao i nastavio da radi. Ostatak noći prevozio je putnike prolazeći, kako se sumnja, više puta pored njegovog tela koje je ležalo pored ulice u lokvi krvi.

Međutim u jednom trenutku u njegov taksi su sele dve devojke, koje su, kada su kolima prošli pored Gojkovog tela, primetile nešto pored puta pa mu tražile da zaustave vozilo i vide šta se dogodilo.

Osumnjičeni taksista je, praveći se lud i šokiran, pozvao policiju govoreći im da je pronašao telo mladića pokraj puta. Policija se ubrzo stigla na lice mesta i, ne sumnjajući ništa, započela istragu.

Da stvar bude još bizarnija, nakon toga taksista je otišao u porodicu preminulog mladića. Kako su iz istog mesta, i on ga je "pronašao", taksista je otišao da izjavi saučešće porodici. Opisivao im je scenu kada je "našao mladića pored puta", kako je izgledao i slično... Nesrećni ljudi nisu znali da pričaju sa čovekom koji je sada osumnjičen da je Gojka pregazio i ostavio da umre.

Nekoliko dana kasnije, istraga ih je ponovo vratila na taksistu sa kojim je sve i počelo. Posumnjali su da je on odgovoran za smrt mladića i da je svih ovih dana skrivao strašnu istinu, dok se Gojkova porodica borila da sazna kako je njihov prvenac poginuo.

Gojko je juče sahranjen na groblju u Prigrevici, a gotovo istovremeno policija je upala u kući Miroslava V, oca dvoje male dece, i stavila mu lisice na ruke. Određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

VIDEO: Autobus oborio ženu:

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    14. februar 2019 | 19:28

    BOG SVE VIDI I VRACA.

  • Olja

    14. februar 2019 | 18:56

    Pa,to nije covek nego monstrum!Ovog osuditi maksimalno!!!

  • zena

    14. februar 2019 | 19:16

    Djubre jedno poremeceno! Da li je momak podlegao povredama na mestu ili kasnije? Nosices to dete na dusi smece jedno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA