Policajci zaustavili sumnjiv "bmw" u Novom Pazaru, a čim su videli da je automobil specijalno dorađen, uhapsili su vozača

Po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 7

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, Odeljenja za borbu protiv droga, uhapsili su Lj. Dž. (58) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, javlja indeksonline.rs.

Policija je prilikom pretresa automobila u Novom Pazaru, kojim je osumnjičeni upravljao, pronašla preko 20 kilograma opojne droge skank.

Operativnim radom na terenu, pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv droga, kod osumnjičenog su, u specijalno prerađenim šupljinama u vozilu marke “bmw” pronašli drogu.

Po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    15. februar 2019 | 07:11

    Jedan padne,na desetine prodjumediji bruje 2-3 dana i to je to?jel moze bre nesto radikalnije da se preduzima za te takve slucajeve????

  • Pancevac

    15. februar 2019 | 06:24

    U zatvor dozivotno negde u rudniku da kopa .kolko je taj porodica zavio u crno

  • Pancevac

    15. februar 2019 | 06:13

    Zalosno od drzave stoim dozvoljava tako nesto za svaki gram tri god pa na vise .upropastise nam decu ti monstrumi od dilera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA