Samo Bog može da odluči kad je moje vreme da odem: Ranjena španska misica objavila novi potresni video, u kom baca invalidska kolica (VIDEO)

Na snimku se vidi i automobil koji je eksplodirao

  • 2

- Tragedija je postala moj blagoslov. Sada sam jača, bolja, nezaustavljiva, i bez straha. Želim da svi znaju da samo Bog može da odluči kada je moje vreme za odlazak - kaže nekadašnja španska misica Olac Bilbao Gonzales (20), koja je prošle godine u avgustu povređena u eksploziji automobila.

Olac je i tokom oporavka u bolnici objavljivala fotografije na svom Instagram profilu, a nakon povratka u rodnu zemlju, te objave su samo postale sve češće. Sada je postavila i potresan snimak iz Beograda uz emotivnu poruku.

Na snimku koji je misica Marbelje objavila vidi se uništeno vozilo u kojem je bila kada se dogodila ekspolozija, kadrovi iz glavnog grada Srbije, kao i njeni pokušaji da iz invalidskih kolica stane na noge.

Foto: Instagram/queenolatz

Misica je potom pokazala i kako nakon tragedije trenira, baca invalidska kolica i govori da je sada "jača nego ikad".

U komentarima ispod videa ljudi joj pišu da je ona njihov heroj i uzor.

- Divim se tvojoj snazi - piše u jednom komentaru.

- Snažna i lepa - nadovezao se drugi.

Foto: Instagram/queenolatz

Olat je poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu, a bila je kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović takođe ubijen.

Podsetimo, za ovu devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju u avgustu prošle godine umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića (28) odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika u noći između 10. i 11. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    15. februar 2019 | 11:27

    Kaži ti nama jesi li platila bolničko lečenje u Srbiji? 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA