≫ 

Jezivi detalji silovanja siromašne devojčice (15) iz Petrovca na Mlavi: Lokalni šerifi orgijali s detetom u svlačionici i u dvorištu stare škole (FOTO)

Brojne modrice i stari ožiljci po kolenima, butinama i leđima ne mogu da izbrišu dokaze silovanja

Samo dan pošto je Telegraf.rs otkrio seks-aferu u kojoj su umešani lokalni moćnici iz opštine Petrovac na Mlavi, a koju su lokalna policija i tužilaštvo pokušali da zataškaju, isplivali su još jeziviji detalji zlostavljanja siromašne devojčice iz sela Dobrnje.

Opštinski funkcioneri i policajci, lokalni biznismeni čiji su sinovi orgijali sa devojčicom kao i oni, dobro znaju da postoje na desetine video-snimaka silovanja i da je samo trenutak kada će ih neko objaviti.

Posle otvaranja afere moćnici strahuju da će biti raskrinkani, a njeni poznanici veruju da je njena bezbednost ugrožena. Postoji realna mogućnost da je zaplaše da ništa ne prizna. Podsetimo, o ovom slučaju obavešteni su Republičko javno tužilaštvo i Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije.

POTIČE IZ SIROMAŠNE PORODICE, MAJKA JE OSTAVILA

- Žrtva o kojoj je reč, potiče iz siromašne porodice. Majka, koja je Rumunka, otišla je od kuće i napustila ju je kad je ona imala svega 7, 8 godina. Devojčica je ostavljena na čuvanje ocu, a ima i brata. Brigu o njoj sa 15 godina preuzeo je Centar za socijalni rad koji nije ništa uradio da se devojci pomogne. Prepustili su je ulici. Svesna da živi u bedi, na žalost je, vrlo rano krenula da se bavi najstarijim zanatom - pričaju poznanici ove devojke.

U početku je sve bilo "dečija igra" Foto: Instagram

Prvo su sve to bile dečije igre - gledanje u grudi, a zatim je krenulo i sa hvatanjem za pojedine delove tela.

- Nije bila svesna da više nije bila dečja igra. Prva iskustva imala je sa svojim vršnjacima, a kad se pročulo za nju, počeli su da se raspituju i njihovi očevi - biznismeni, opštinari i policajci. Taj jedan, koji je blizak sa opštinskim funkcionerima, postao joj je ubrzo makro. Kako ga ne bi dirali i da bi sebi obezbedio siguran posao, lokalnim šerifima je nabacivao devojčicu koja im je služila i kao poslovna pratnja za goste - tvrdi jedna njena poznanica.

BROJNI OŽILJCI I MODRICE POSLE ORGIJA

Kako saznajemo, s devojčicom su orgijali i u svlačionici kod igrališta lokalnog kluba.

- Tu su dve sobe kod igrališta gde su dovodili devojčicu. Čak je i rođak jednog opštinara krao ključeve od njega da bi orgijao s devojčicom u toj svlačionici. Sinovi i očevi su je seksualno zlostavljali i u dvorištu stare škole, ali i u kukuruzištu iza nekadašnje diskoteke van varošice koja je sada zatvorena - navode upućeni u ovu aferu o kojoj skoro ceo grad zna po nešto, ali je zakon ćutanja na snazi.

Dvorište stare škole gde je devojčica zlostavljana Foto: E-braničevo

U međuvremenu, njen makro je proširio posao i na Beograd i Austriju, gde često s ostalim devojkama služi kao poslovna pratnja.

Brojne modrice i stari ožiljci po kolenima, butinama i leđima svedok su brojnih orgija, što se vidi i na njenim fotografijama koje objavljujemo.

Vidljivi ožiljci na nogama Foto: Privatna arhiva

LOKALNIM MOĆNICIMA PRESELA JAGNJETINA NA KAJMAKU

Otkrivanje seks-afere u Petrovcu na Mlavi, mnogi su dočekali s olakšanjem nadajući se da će se sad nešto pokrenuti i da će svi učesnici biti otkriveni. Saznajemo da akterima nije bilo prijatno kad je skandal o kome je ceo grad do juče samo pričao, sada konačno i objavljen. Toj ekipi preseo je ručak - jagnjetina na kajmaku s vrućom pogačom. Svi su u restoranu gledali u njih, jer su znali da su upravo to oni koji su umešani u slučaj zlostavljanja maloletnice i zataškavanje seks-afere.

Od kukuruzišta do separea u poznatom beogradskom klubu Foto: Privatna arhiva

VIDEO: Kako se odbraniti od silovatelja

(I. Čorbić/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retro

    15. februar 2019 | 23:13

    Ko god šta mislio i pisao, ovo je greota, jad i beda. Pa oni su se iživljavali nad ovim detetom. Pogledajte nige, modrice, ožiljke. Neko pomenu brener, možda, ali ni on nije dovoljan da naplati ovu monstruoznost. Da li ce ta devojčica imati buducnost? Da li ce biti supruga, majka....?

  • Ja

    15. februar 2019 | 23:45

    Meni je ovo tuga. Kakva god je sada,to je zivot napravio takvom. Ej bre 15 god !! A svi ovi predatori da je srece da trunu u zatvoru !!

  • ja

    15. februar 2019 | 23:32

    sta pricate ljudi. Dete od 15 god ne nosi ovakvu garderobu. Ja sam u njenim godinana brala visnje da bi ima za dzepac. Ali danas je to blam, sada je bitan provod...a da postoji zlostavljanje,postoji i to treba najstrozije kazniti, u ovom slucaju radi se o necem drugom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA