Glumac iz Vršca dobio 7 godina zatvora: U automobilu skrivao 22 kilograma marihuane

Đaković je uhapšen u zajedničkoj akciji novopazarske i granične policije prilikom ulaska iz Crne Gore u Srbiju, na graničnom prelazu Špiljani

  • 8

Vrščanin Ljubomir Đaković (61), u čijem automobilu je novopazarska policija u petak pronašla blizu 22 kilograma marihuane, osuđen je danas na sedam godina zatvora, saznaje "Blic".

On je pred Višim tužilaštvom u tom gradu priznao izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaključio sporazum koji je prihvatio i Viši sud.

- Presuda je postala pravosnažna i Đaković će biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od sedam godina. Osim toga, od njega je oduzet i automobil BMW 530d, koji je korišćen prilikom izvršenja krivičnog dela – kaže Asmir Mehović, portparol Višeg tužilaštva.

Đaković je uhapšen u zajedničkoj akciji novopazarske i granične policije prilikom ulaska iz Crne Gore u Srbiju, na graničnom prelazu Špiljani.

Policija je prilikom pregleda njegovog automobila pronašla specijalno izrađene bunkere u kojima su se nalazila 24 paketa marihuane, ukupne težine 21,8 kilograma.

Prema nezvaničnim informacijama, Đaković je završio Fakultet dramskih umetnosti, radio je kao producent, a navodno je i glumio u nekoliko pozorišnih predstava.

VIDEO: Pripadnici MUP- a uhapsili 10 osoba i zaplenili 16, 7kg marihuane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    17. februar 2019 | 09:23

    U petak pao, već osuđen...... A neki se sude godinama...... Na koju foru?

  • Viki

    17. februar 2019 | 10:15

    Popovi za isto dobiju samo nanogicu.

  • Cubaka

    17. februar 2019 | 09:11

    Ne vidim sta je tu sporno, covek dobio ulogu dilera droge u predstavi pa odlucio da navezba i udje u lik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA